Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 31 januari 2009

Niet zo snel!

Vandaag arriveerden de bij de Bolster bestelde biologische zaden (merk 'eko' en 'demeter'). Turbobezorging zou ik willen zeggen. Als de plantjes straks ook net zo snel de grond uit brullen, hoor je mij niet zaniken. In tegenstelling tot een paar uur geleden trouwens. Na het doosje van de leverancier geopend te hebben stond ik even paf. 'Nou, das ook wat', emmerde ik tegen Muisman terwijl m'n hand, gevuld met schuimrubberachtige bolletjes, voor zijn neus zwabberde, 'ben je biologisch, gebruik je van dit soort pakmateriaal.. pfff.. vind ik dus echt heel erg suf hoor'. 'Misschien is het afbreekbaar?' opperde Muisman, maar dat leek me sterk... (mopperdemopper, belachelijk, ongenuanceerd ongenuanceerd).

Afijn, stond er dus op de factuur: 'Gebruikt opvulmateriaal is 100% biologisch afbreekbaar op basis van maiszetmeel'. 'Zie je wel', zei Muisman, 'niks niet vervuiling en we hebben morgen nog te eten ook!' Hmmm.. *beet tong af* Tja, je bent wel eens te snel eej!

6 opmerkingen:

 1. ja en het vervelende is dat ik de indruk heb dat het meestal vrouwen zijn, maar ik heb ook ervaren dat de tong gewoon weer aangroeit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :P lijkt me nog niet zo'n rare analyse Margriet (en wat een opluchting dat ie weer aan zal groeien -hen je van hoeren zeggen toch zeker hè)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die tong zit er nog niet helemaal aan he, ma muis, gezien dat laatste zinnetje aan Margriet...
  Scabreus hoor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou ja , altijd nog beter dan met gesleten tong spreken !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg je blog al een tijdje en mijn complimenten voor je boeiende schrijfwijze. Als je nog op zoek bent naar groentezaden, neem dan een kijkje op mijn site: bustani.webs.com. Veelal biologisch zaad en economisch verantwoord

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank voor je lovende woorden Bustani! Ik zal 'ns ff een kijkje gaan nemen op je site.

  BeantwoordenVerwijderen