Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 20 februari 2009

Dank voor die blumen, ze waren erg lekker.

Ik wil altijd naar de winkel om een mitrailleur aan te schaffen als ik op de televisie zo’n plastic gezinnetje een lening zie afsluiten bij postkrediet. Al heb ik het vage gevoel dat ik dan de boodschap van de reclameboys niet helemaal begrepen heb. Dat soort wapens zijn toch verboden voor privégebruik. Toch eens checken bij gelegenheid.

Anyway, die familie Knots gaat met hun pasverworven centen een spiksplinternieuwe auto halen. Nouwwww weet je wat dan echt het toppunt van suf is? Dat de vrouw bij aflevering van de auto een bos bloemen in ontvangst mag nemen. Hij krijgt de sleutels, zij een struik genetisch gemanipuleerde pleurop uhhhh ik bedoel fleurop... duhhh..

Muisman en ik kochten ooit een tweedehandsje bij een garage. Of ik ook zo’n leuk bosje wilde… Wat? Bloemen? Ik? NOU DACHT HET NIET KNURFT. Neeeeh zo ging het niet. Ik zei bij het netjes: ‘Sorry, maar ik wil echt geen bloemen hoor’. 'Nee????' Opperste verbazing bij de verkoper, maar hij herstelde zich snel. ‘Nou, krijgt u van ons een autowaspakket’. Afijn, ik tilde automans bij de kraag van z’n C&A confectiepak omhoog, hing hem aan het uithangbord van de garage en schreeuwde: Geef dat pakket schuim maar aan mijn man knul, IK WIL DE SLEUTELS JA, DE SLEUTELS!!!
UHH…

Tjonge, dit logje loopt wat uit de hand. Wat klopt is het onderdeel autowaspakket. Ik heb het na al die jaren nog steeds. Dat had ik van die bloemen vast niet kunnen zeggen.

4 opmerkingen:

 1. Nou, HILARISCH, zaten we laatst voor de televisie bij die reclame. Waarop ik kermde: "TJ**US, waarom krijgt hij een auto en zij een stom bosje bloemen!! *%#GRRR.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het véél treuriger dat het blijkbaar volkómen normaal is om geld te gaan lenen als je een auto aan wilt schaffen !
  Bij onze laatste aanschaf kregen wij trouwens iéder een sleutel en géén bloemen maar een ehbo pakket voor in de auto !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whahahaha, ik heb de auto nog ;-))
  Oké en die heeft sinds 2 weken wat schade, min of meer.

  Maar ik zit verdeurie weer eens in de bieb

  Min

  BeantwoordenVerwijderen
 4. *lol* Erg grappig. En helemaal terecht natuurlijk. (-:

  BeantwoordenVerwijderen