Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 14 april 2009

Een plakje, chaos en bollen, dat dekt de lading wel

Het is verdeurie lastig typen met negen vingers. Ik moest natuurlijk weer zo nodig een plakje vlees op m'n broodje, sneed ik zo een kapje van m'n vingertop af. Nouja kapje, een slice van een halve millimeter maar toch! Altijd het zelfde trouwens. Kartelmesje is in mijn woordenboek synoniem voor snee in klavieren. Als ik in Amerika woonde dan sue-de ik iemands but. Moeten ze maar niet van die vervelende mesjes op de markt brengen

Anyway, gisteravond zag ik een foto voorbij komen van m'n bloementuin die ooit was.... slik... mooi hoor. Wel een beetje een plaatje dat zo vals getuigde van, je weet wel. Want ik was er niet tevreden mee, liep vaak te mopperen over de chaos en daarom heb ik toen de zaak omgegooid. Dat vergeet je vaak, de drijfveren die je had om te veranderen en dan wordt het verleden steeds mooier. Jaaah, denk daar maar eens over na!

In de moestuin is een hoekje ingeruimd voor de dahliabollen van vader en moeder Muis. Ik ben er vrij zeker van dat ik ze er niet op de kop heb ingezet! Dus binnenkort komt er weer wat kleur tussen het groen.

Ennuh... bij de weg, ik zag trouwens nog een leuke site over moestuinieren en je kunt je ook abonneren op een nieuwsbrief. Veel tuintips, bijvoorbeeld over het zaaien van peulen enzo. Grappig het steunmateriaal dat ze gebruiken (ff naar beneden scrollen daar voor een plaatje). Kom ik aan met mijn metalen gaas.....

4 opmerkingen:

 1. Ik krijg ook de nieuwsbrief van hun, staan wel een sbruikbare dingen in. Alleen dat steunmateriaal(kronkeltakken)is niet zo'n goed idee.Ze slaan onmiddelijk aan, en dan heb je in no time je hele tuin vol met kronkelstruiken !
  Nu vind ik zo'n boom best mooi, maar eentje is genoeg !!

  Ik gebruik ook kippengaas langs de peulen !!

  Hoe st met de wond ???

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owwww, daar zeg je wat Thea. En die stokken staan natuurlijk best een tijdje, dus dat wil wel. Zou je ze niet kwijt zijn als je gewoon zo'n boompje weer uit de grond trekt? Ennuh.. de de wond :P droogt lekker op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom wil je dan ook vers vlees op de boterham , haal gewoon een onsje bij de slager !
  Daar is het toch óók "vers van het mes" !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha, Riet, je bent echt de ongekroonde koningin van het reageren!

  BeantwoordenVerwijderen