Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 24 november 2009

De paden op en de lanen in...

De logeerkatten Okki en Taptoe willen graag naar buiten. Beetje spelen, beetje grasjes eten, wat rondrennen, je kent het wel. Lastig is alleen dat ze geen idee hebben wat het fenomeen auto inhoudt, aangezien ze nagenoeg hun hele leven binnenshuis hebben doorgebracht. Dus dat wordt nog spannend in de toekomst!

Afgelopen zondag was het zover. Mochten ze even los. Met de nadruk op even, want het was of de duivel ermee speelde... in plaats van een rustige verkenning, zochten beide dames vrijwel onmiddelijk de grenzen van het terrein op. Kon ondergetekende als een dolle van links naar rechts over het erf rennen om al te drieste intiatieven in de kiem te smoren..... Kwas nog op mijn sokken ook, tis toch te droef voor woorden...

Waar Muisman dan uithing? Die stond met het filmapparaatje te zwaaien om de eerste 'Into the wild' stappen vast te leggen. DIE film gezien trouwens? Into the wild? Mooi hoor. Anyway. Zal het wilde dieren filmpje strakjes (of morgen) even posten. Muisman wilde nog wat aanpassen begreep ik dus daar wachten we dan maar ff op eej!
Update:
Blogger kan niks met het bestandje, daarom maar even naar de site van Muisman als je okki en taptoe wilt zien.

(jemigdepemig heb ik weer 2 dt-foutjes uit andere postststs gevist... krijg er een punthoofd van)

5 opmerkingen:

 1. Zal de poezeneigenaar blij mee zijn , willen de binnenpoezen voortaan alleen nog maar naar buiten ;-)
  Ach ja , er gaat wel eens iets fout ,ik lig er nooit wakker over en zie het maar als dichterlijke vrijheden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De logeerkatten gaan pas weer naar huis als de poezeneigenaar óòk een buitenvoorziening heeft Riet, in die zin banen wij het pad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig om te zien: je merkt echt dat ze het buitenleven niet zo gewend zijn...

  Dus het zijn ook toekomstige logé's? Hoe komt dat zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou, dat ging in eerste instantie nog even voorzichtig. Onze Daan en Sieb smeerden hem meteen als een speer naar de buren en onder struiken en lieten zich uren niet zien. Heb ik nu nog last van, want ik leerde ze dus dat ze wat lekkers kregen als ze zich meldden. Ze melden zich nu om het kwartier :-) Leuk filmpje met een zeer passend muziekje eronder

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Filmpje gezien:) Doodsangsten sta je uit met die katten af en toe!

  BeantwoordenVerwijderen