Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 9 december 2009

Even vleugellam?

Manmoedig (nee niet manmuizig) negeer ik de enorme afbraak die Sam heeft weten te creeëren door alleen zijn aanwezigheid. Het onderste deel van de muur, boekenkast -met boeken-, deuren, televisie en behang is bedekt met kleispetters, afkomstig uit z'n vacht. Tis een soort van Sinterschimmelprint... Tsss, kennelijk heeft hij zich uitgeschud in een onbewaakt ogenblik.. zucht...

Maar zoals ik al zei, ik liep er met een stalen gezicht aan voorbij, want ik ging vleugeltjes zagen! Eerst ff een beetje tekenen en knippen en toen ging het los... jaaaaaahhhhh tuurlijk brak het zaagje vervolgens na een vliegwiek of wat. Zat er in. Het was ook al een oud houtknagertje, maar ik heb ze niet meer in voorraad. Ongrappig. Hopelijk kan Muisman er een paar meebrengen uit de grote stad!

Anyway, één setje heb ik globaal afgemaakt voor het idee. In het midden zijn eerst twee gaatjes geboord om de vleugeltjes straks te kunnen bevestigen. Daarna zijn ze over een zaagtafel gehaald, met de zaag zo ingesteld dat alleen het bovenste laagje triplex blijft zitten. Daardoor blijft het één geheel, maar kun je de wiekjes wel een beetje buigen, daar wordt het wat levendiger van....

Tja, en toen de fotootjes even geshopt en een vroeg blogje gemaakt. Maar nu kan ik er niet meer onderuit. Ik ga grondig (oh nee, murig is het meer) schoonmaken... Bedankt Sam!

6 opmerkingen:

 1. Tja honden kunnen door (klei)baden echt uren in de wind stinken. Hopelijk kon je alles er goed afboenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er veelbelovend uit, hoor !

  Je vleugels ehhh ik bedoel de vleugels van de Dames Engel!!

  Succes met de boenerij !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Komt er geen gesnib uit het plastic bakje dat de dames zo lang op hun vleugels moeten wachten? Ik snib even met ze mee hoor. Dinsdag pas en ik ben zo nieuwsgierig naar het eindresultaat. Ze worden echt hemels zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou idd Min, maar dat stinken gaat het ene neusgat in en het andere uit en dat is dan dat, maar al die pootafdrukken, spetters en vegen met regenachtig weer.... daar krijg ik wel eens wat van...

  Tis weer spik en span Door. Stevig paar wieken hè :P

  Volhouden veel centjes! En dinsdag, nou daar moet ik ook nog heel erg m'n best voor doen.... pfff (maar gelukkig heb ik wel nieuwe zaagjes!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kunnen de dames mooi alvast beginnen aan de vlieglessen , als ze even op elkaar wachten kan dat best met één paartje vleugels !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die Groninger klei ook.... Voortaan Sam eerst even douchen voor-ie naar binnen mag misschien?

  BeantwoordenVerwijderen