Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 14 december 2009

Tis weer zover.


HA logstruiners. Als je al wat langer meeleest (jaartje of drie, vier), dan weet je vast wel dat het bij deze blogster om de zoveel tijd gaat knellen. Dan moet het bloggen anders, of in een andere vorm, of weet ik wat. Tja en nou is het snotverpietjes alwééééér zover. Dat betekent dat ik dit weblog vandaag aan de wilgen ga hangen. Sam heeft gepraat als brugman en minimuis uitte nogal wat onbabyachtige dreigementen, maar dat mocht niet baten. 'Misschien begin ik wel weer een keer', heb ik gezegd, 'op een ander plekje of gewoon weer hier.... Hoe dan ook: Heel erg bedankt voor al het meelezen, meeleven en reageren, echt super! Ik ga jullie missen!!! liefs, Mama Muis


(dank je wel voor alle reacties... ik kan ze niet allemaal persoonlijk beantwoorden, want dan zit ik al na 5 minuten te snotteren of val om van schuldgevoel, heb je dat weer... anyway, waar het op neerkomt: jullie zijn echt übergeweldig!)

28 opmerkingen:

 1. eeeh was da nouw? hmmm...... nou ehm heel veel dank dat wij mochten meelezen en meelachen. Hopelijk begin je weer op een andere manier ergens te bloggen en hoop ik je weer te vinden dan! Succes meis.

  Lavender

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend jammer, ik zal je humoristische blogs missen! Heel veel succes met alles en ik hoop je snel weer eens terug te 'zien'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg jammer, veel succes in je verdere leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bah, hebben muizen zich eindelijk gesetteld en dan verhuizen ze weer! Mamamuis ik vind het geen stijl!!!!! Ergens een plekje veroverd, wordt niet gestoord met korrels of id. en dan toch verhuizen????????
  Ik vind dat je je volgende verblijfplaats bekend moet maken. Een echt verhuisbericht is dit niet.
  Lieve Marian, ik zal dit blogje missen!
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou zeg, wat jammer. Plaats je tzt wel een link? Of een oproepje in de krant, dan kom ik weer lezen.
  Tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé Muis;-) da's even niet niks... keek ik toch iedere week wel een paar keer om je leuke blogjes te lezen. ik zal je blogjes missen! maar hopelijk weer tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Snodverdepielekes!
  Ik zal je missen,las hier met plezier.
  Boekwrm

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer!
  Ik reageer misschien niet zo vaak, maar ik las wel trouw. :-( Hm, misschien dat ik hier en daar wat mopjes pindakaas moet achterlaten. Muizen schijnen daar dol op te zijn, misschien kom je dan wel weer eens terug.

  Het ga je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dat. ga je ons in de steek laten, dat is jammer maar we moeten het respecteren. Hoe moet het nu met de wederwaardigheden van Minimuis daar genoot ik juist zo van . Bedankt voor de tijd dat je ons liet meelezen. Groetjes Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik sta perplexed, en zal je ontzettend missen, je grappige verhaaltjes, je lieve berichtjes en nu zal ik dus ook nooit te weten komen hoe die dames engel er helemaal af uit komen te zien. Ik hoop echt dat je weer een vorm van bloggen vindt die je weer bevalt. In ieder geval bedankt voor al je leuke logjes.

  Liefs, Mucho

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik respecteer het helemaal niet, vind het gewoon ontzettend stommmmmmmmmmmmmmmmm! en heel erg jammer.

  Tut, schrijf anders gewoon nog maar 1x per week?

  En ohhhh, minimuis, geen fotootjes meer.
  Dat kan je ons toch niet aandoen Muis.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ja potverdeuri zeg, wat moet ik nu elke ochtend doen als de kinderen de deur uit zijn en het eerste bakje koffie naast mijn toetsenbord staat te dampen? Een welverdiende vakantie, sabbatical ... allemaal prima hoor, maar je toetsenbord aan de wilgen hangen? Te ver gaat het, te ver zeg ik je!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nou zeg....heel erg jammer.
  Ik las altijd met plezier mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nee...niet leuk!!

  En dat zomaar ineens!!

  Ik ben er stil van!!

  Zal je missen,Muizelientje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer, jammer, jammer,
  Liet nooit wat van me horen, maar las iedere dag jou blog. Ik hoop tot ziens en kusjes voor minimuisje. Groetjes van een oma van 4 kleinkinderen waarvan de jongste net zo oud is als minimuisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hé Mama Muis,
  Misschien zie ik je wel weer, op een ander plekje of hier...
  Knuffel voor Sam en Wolf en MiniMuis.
  x Mens x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Veel geluk en laat je iets weten als je ergens terug begint?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hehe, schuldgevoel, dat was precies de bedoeling. normaal manipuleer ik (bijna) nooit maar ik maak nu graag een uitzondering;-]]
  maar muis, vertel ons nou eens (of alleen aan mij) waarom? Tut.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja, zeg! Wéér een!
  En hoe blijven we nou op de hoogte van de verwikkelingen rond minimuis, sam en vooral; de kerstengeltjes????
  Voor straf mag je óók niet meer bij mij lezen!!!!
  (nou, nee, tóch maar wél!)
  het beste,

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nou dat is een domper hoor! En ik lees zo graag je blog(s). Maar ik laat je voorlopig bij mijn linken staan, want tja je staat niet voor niets daar op de eerste plaats. Jij was degene die mij heeft geleerd dat een eigen stijl van bloggen heel veel plezier geeft. Liefs, Min

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @#(!*@#+? dat bedoel ik ja .... waarom dóe je dat nou weer ,snik.....

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Trutje... Dan moet ik je maar een echte kerstkaart sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik zal je blogjes missen, Mama Muis. Wie weet kom ik je ooit nog eens ergens tegen. Het ga je goed...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. jaahhh, ik vind het ook wel kaal hoor. Want het leven gaat wel door natuurlijk. Dus stond ik al weer twee keer in een kadootje van de logeerkat, die kleine muisjes mee naar binnen neemt en dan in de loop legt zeg maar.. Nou en Sam was geel kwamen we achter, in al die witte sneeuw en ik deed er 2 en een half uur over om naar groningen te komen vanmorgen ennuh... minimuis was verkouden en veegde haar snotneusje eens lekker in mijn nek.... dat waren toch al wel vier logjes geweest. Maar goed, toch wil ik het even zo... tja.... eigenwijs die muizen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heh wat jammer... maar wat jij in je muizenkop hebt heb je bepaald niet in je muizenkont (excusez le mot!). Misschien tot een volgende keer...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. He?? Is dit even een onaangename verrassing op de vroege zaterdagmiddag... Wat jammer, want je logjes zijn het waard om gelezen te worden. Vaak zó grappig en scherp.

  Hopelijk vinden we je terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. En het állererste is dat we nu in volkomen onzekerheid blijven van hoe het de dames Engeltjes is vergaan ...dát kun je ons toch niet aandoen.....? :Snik , knippert verleidelijk met de extra lange wimpers : ....please?

  BeantwoordenVerwijderen