Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 30 januari 2010

Wist niet dat een roodborstje zo snel flapperen kon

Soowwwhééé en toen werd ik me toch beroerd gisteravond. Niet te zuinig. Afijn, het ergste leed is geleden, al voelt het of ik door een trein ben overreden, maar dat trekt ook nog wel weg naar wij hopen.

Kon ik vandaag mooi vanuit m'n muizennest even de vogeltjes bespieden bij de maaltijd. Eigenlijk zat ik de hele dag te wachten op the return of the kleine bonte specht, want die liet zich vanmorgen even zien. Maarja, toen had ik de camera nog niet in stelling gebracht! Veel kans krijgen andere vogels ook niet, want er zit een heel vervelend kramsvogelmanneke de zaak te terroriseren.. Echt waar.

Anyway, nog even iets anders. Ik heb een dubbele 'moestuin' magazine gekregen. Hij zit nog in het cellofaan. Als je denkt, ik heb nou altijd al willen weten of dat blad iets voor mij was, dan stuur ik het door. Laat maar even weten in de reacties. Zijn er meerdere mensen dan maak ik er een heuse verloting van! Ik zet er gewoon een nieuw adres op. Heb je geluk dan kost het niks, heb je pech dan plak tnt er een portokostenkaart op... nou, veul schade kan het niet zijn!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Mama muis, Ik wil wel weten hoe leuk het blad moestuin is. We hebben zelf een grote groentetuin. Misschien doe ik met het blad nog nieuwe inspiratie op.

  Groetjes Jolanda
  Tante Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap! Enne je maakt hele schetige vogelfilmpjes, en ook hele leuke minimuis filmjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dus jij hebt het blad ook, niet gek wel?

  Ik heb er wel al leuke ideetjes opgedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hard werken voor die vogelbeestjes hé! Ik zie mezelf nog niet boven tafel fladderend m'n bordje leeg eten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen