Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 2 maart 2010

Het was weer leuk.

Zo, hèhè, tuutuut, het zit. Leuke dag gehad want Minimuis kwam spelen. Ze was goed te pas, heeft veel zelf gespeeld, een tukkie gedaan..... We hebben zelfs nog even in de zon gezeten, dus wat wil een muis nog meer. Aan het eind van de middag werd ze wel een beetje schrootrijp, maar dat kan ook niet anders met al dat gestuiter. ik snap toch al niet waar zo'n kind de energie vandaan haalt!

Er zat een mooi kussen in de box. Paste precies. Het was heel dik en het veerde lekker. Vond Minimuis heel leuk. Maar ze wordt al zo groot en sterk, dat het me in enen niet ondenkbeeldig leek dat ze zo over de boxrand zou kukelen. Toch maar eruit gehaald. Tja, toen had ik even geen alternatief en moest ze op de kale planken zitten...

Anyway, het ging ook goed met de nieuwe hapsnavel erbij. Dat was fijn. Minimuis vond ut geweldig, al die aandacht van de beestjes. Het lukte haar trouwens om een plastic ring rond Lootjes spitsneus te hangen. Per ongeluk natuurlijk en het ding rolde er zo weer af, maar het was een grappig gezicht.

Afijn, nou ligt ze weer in haar eigen bedje.

Ook mooi :P

5 opmerkingen:

 1. Dacht al, waarom moet dat kind in de box..........was je beestenboel vergeten!!

  Oeps...sorry!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig mamma muis. Een kind in de box, ik wou dat mijn kleinkinderen daar meer tijd in hadden doorgebracht. Een stukje van henzelf waar niemand anders komt en veilig. Je kunt dan rustig met hete spullen bezig zijn of even naar boven gaan. Onze kindereen hebben er zeker twee tot drie jaar gebruik van gemaakt. Maar ik weet het; ik ben te oud voor deze wereld.
  En toch weer de honden bij haar, een stukje bewaking. Zo geweldig!
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie
  oet Pekel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar zo maak je alle partijen wel vertrouwd met elkaar. Ieder op zijn eigen kussen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die stampen zo'n minimuisje zomaar fijn, uit lompigheid Door.

  Ja vind ik ook hoor Gerrie, een box is fijn. Het geeft mij ook rust dat ze lekker veilig in haar eigen hokje zit te spelen.

  :P Ik zal eens zien of ik een nieuw kussen kan vinden min.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hier nóg een "oudje" ,héérlijk een box om alle redenen die al genoemd zijn maar voorál om even veilig je hande vrij te kunnen hebben voor dingen die écht even moeten .
  Wel érg luxe die twee bewakers ervoor ,dat dan weer wél!

  BeantwoordenVerwijderen