Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 4 maart 2010

Oppervlakkigheid troef

Het leven roept veel vragen op. Niet eens van die diepe hoor, welnee, je blijft net zo goed hangen aan de oppervlakkige exemplaren. Mijn printer roept bijvoorbeeld al tijden dat ie geen inkt meer heeft en toch spuugt ie nog steeds bedrukte papiertjes uit als ik dat wil. Waarom doet ie dat nou. Idem dito voor het fototoestelletje. 'Vervang de batterijen', neuzelt het ding te pas en te onpas. Toch blijven de fotootjes m'n computer instromen. Waarom! denk ik dan, WAAROM!

En waarom zijn broodjes met kaas en mayonaise zo lekker. Waarom doet zout en vet altijd smaken naar meer. Hoe kan het dat het tweede koekje nog veel begeerlijker is dan de eerste. En wil je niet naar bed als dat moet, maar opstaan is ook zo wat. Of erger nog. Waarom verlang je naar een fikse klus als je rug doormidden breekt en wil je superfit niks liever dan bankhangen. Waarom vinden hondjes elkaars eten altijd lekkerderderder dan dat van hunzelf en kan een kip nog eindeloos rondlopen zonder kop

En tot slot; waarom zit ik hier te tateren als precies zo'n exemplaar als hierboven beschreven, wanneer ik beter m'n tijd kan besteden aan het scriptje dat vandaag even af moet?

uhhh...

DAAROM!

(Waarom ik erg verdrietig word als ik de verkiezingsuitslag van het enge mannetje zie weet ik heel goed, dus daarover heb ik geen vraag.)

9 opmerkingen:

 1. iK HEB NOG EEN VRAAG. Waarom moet het nou juist zaterdag gaan sneeuwen.groetjes ootmarsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat zijn de ware levensvragen. zo herkenbaar! en dat van dat enge mannetje..daar snap ik werkelijk niks van en eigenlijk wil ik dat zo houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat enge mannetje, daar wil ik niet eens wat van snappen.

  De rest, heel herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank dat jij dit logje hebt geschreven: scheelt mij weer typerdetyp! High-five EN box!
  Alhoewel ik niet wist dat broodjes met kaas en mayonaise zo lekker zijn? Ik krijg de neiging om dat uit te proberen, maar stel je voor dat ik het met je eens ben! Neh... liever blijf ik sobertjes... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat verdriet kan ik begrijpen. Ik gruwel ook als ik hem zie. We weten allemaal dat hij geen verandering zal brengen. Eerder verdeeldheid. In belgië was dat net zo. Afwachten maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou succes met je schriptje! Dan mag je daarmee willekeurig iemand mee om zijn oren slaan.
  Misschien dat dat helpt om je waarom vragen op te lossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Interessante levensvragen!
  Hopelijk is het gelukt met je script.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nét zo'n printer en camera die het dan béiden ineens wél begeven als ik ze dringend nodig heb .
  Kaas met mayonaise ......dat is helemáál niet lekker en wil altijd wél naar bed als het moet maar goed ..ik heb weer ándere vragen !
  Het enge mannen/vrouwen gehalte is tegenwoordig hoog in de politiek ,er zijn er nogal wat ja !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou Riet, Dit is er wel één uit de categorie énorrrmmmmmmm eng, das toch een niveautje apart

  BeantwoordenVerwijderen