Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 24 maart 2010

Renpaarden

Vorige week wat takjeboel op essentiële plaatsen neergelegd, zodat Lootje op het erf blijft. Je kunt het stel nog steeds niet onbeheerd rond laten stuiteren, maar met een waakzaam oogje in het zeil, kan er toch aardig wat energie gelost worden. Zo ook vandaag.

Ik liep ondertussen met wat armpjes riet rond. Niet doelloos hoor, maar richting een soort van opgeworpen houtwal aan de achterkant van de schaduwtuin. Leuk voor de vogeltjes en egeltjes en al het andere wat zoal leeft en beeft (als ze oog in oog staan met een wild dier bijvoorbeeld) Het riet was niet zwaar en ik deed het op mijn dooie, nou laat ik gerust zeggen in ontbinding zijnde gemak. Maar toch hè! WEL IN BEWEGING!

Anyway, er staat een vlier en een sering, een beetje midden in de tuin. Muisman en Sam rennen er altijd omheen als ze spelen, en Sam en Lootje nu ook. Inmiddels zijn er al groeven te zien in het gras van de route die laatstgenoemden daarbij volgen. Lijkt verdeurie wel een renbaan. Gelukkig wordt klei hard, want anders zouden we aan het eind van de zomer alleen nog koppen boven het maaiveld uitkomen.

Nou zou ik graag een fotootje laten zien, maar denk je nou dat ik mijn fototoestel kon vinden? Owwwwwwwwww, ligt vast weer op zo'n voor de hand liggende plaats die ik me vast wel zou herinneren.... ja ja, die kennen we!

9 opmerkingen:

 1. He, je hebt je blog verandet, eerst nog even wennen hoor. Is Lotus al helemaal ingeburgerd bij jullie? Groetjes Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als mij zoiets overkomt roep ik; alweer geslaagd voor de dementietest! Een excuus wat altijd werkt. Sterkte met je rugpijn!
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neem je tijd Ciska, gelukkig is het geneuzel hetzelfde gebleven :P Ja Lotus gaat heel goed hoor, die hoort er helemaal bij en dat vindt ze zelf ook!

  Dank je wel Gerrie, gaat geloof ik wel de goede kant op ennuh dementietest geslaagd: ja cum laude!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op in of onder je bed denk ik, daar had je hem toen je nog niet mobiel was. Fijn dat je ruggetje weer een beetje meewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bestaat er nog kans op een grasveld, of zelfs "gazon"???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja jaaa dat zal wel!!

  Bij de buren ook zo'n situatie. Ik kijk er net op vanuit mijn PC kamer!
  2 grote honden die over het natte gras als een dolle heen en weer rennen. Beetje vochtig in de winter. Dus hele gras is naar de mallemoer. Buurman heeft alles er uitgehaald en er komt weer nieuw gras.Vorig jaar van hetzelfde. Dan liet ik de honden daar niet los, dat weet ik zeker!Maar ja, ieder zijn meug!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog steeds onvindbaar mucho! heul apart.

  Gelukkig ben ik geen gazontype Libra, anders was het wel afzien. Het is wel sterk gras, dus in de loop van de tijd herstelt het zich wel, op het loopspoor na... nouja waar geleefd wordt heb je sporen eej :)

  ghegheh, wij hebben denk ik zo'n 1000m2 gras Doortje, ik doe het je buum niet na!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oogverblindend dat hapsnavelwit , dat wordt nog opletten áls de camera teruggevonden wordt want eh..... zonder gras bij de hapsnavels op de kiek is er geen hapsnavel te zien tegen deze achtergrond ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit noemen we bij Beleef de Lente een SM.
  En dat staat dan voor een Senioren Moment.

  BeantwoordenVerwijderen