Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 2 mei 2010

Verzamelen!

Eigenlijk is het hier nog maar net herfstig geworden, met een stevig windje en regenspetters op het raam. De dag bood genoeg mogelijkheden om lekker wat in de tuin te kloojen. Ik kroop op m'n knieƫn en met een vergrootglas door de bloembedden en onder struiken, om kleine plantjes te verzamelen voor de schaduwtuin. Ging goed. Er stond schildersverdriet, hosta, longkruid, lelietjes van Dalen, adderwortel, zenegroen en nog zo wat van die bruikbare dingen. Blijmakend, een intratuin met een speciale voorjaarsactie uhm...in je eigen tuin; 'Nu alles gratis, wel zelf opscharrelen en verplanten!' Nou, doen we graag eej.

Vanmiddag alle gordijnen en rails van de muur gestript in de achterkamer. Straks gaatjes dichten enzo. De komende weken ga wil ik binnenluiken gaan maken. Kopen kan ook wel, bij een bouwmaterialenhandel gespecialiseerd inuhh, hoe zeg je dat, tweedehands en antieke bouwmaterialen, maar de maten zijn vaak niet goed en die dingen kosten echt een VERMOGEN! Ze zijn dan ook wel errug mooi en met al een heel levensverhaal achter zich (oude kerk, landhuis) , dat moet gezegd. Tja moet ik zelf maar een beetje aan de knutsel. Dat item komt dus nog wel voorbij in dit theater. :P

5 opmerkingen:

 1. Hoi, ik heb je ook gelinkt hoor ;-)
  Heb net het filmpje van je witte herders bekeken, ik kan niet wachten tot wij onze witte herderpup krijgen!
  Groetjes, Dagmar.http://bewustconsumeren.web-log.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Dagmar. Krijg je ook een witte herder. LEUK!!!
  (ennuh als je reageert bij blogger, gewoon even kiezen voor reageren als Naam/url -zie lijstje hieronder- en dan komt je naam meteen als link en kunnen lezers makkelijker even bij je binnen wandelen... kijk zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk wel eens uit naar een stil-zit-logje van jouw hand... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt leuk zeg binnenluiken. Is dat in plaats van gordijnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Binnenluiken???? Mij onbekend fenomeen. Is dat hetzelfde als buitenluiken maar dan inpandig? Is datr handig dan?

  BeantwoordenVerwijderen