Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 23 mei 2010

Ging allemaal goed!

Zo, de familie hekje was ook weer aan de slag vandaag. Vooral de kleinste hapsnavel verdwijnt steeds uit het zicht. Hmmmmm denk ik dan in enen, wat is het stil en dan vind ik mevrouw ergens onder een struik terug met tussen de kaken allerlei zaken die daar niet horen. En veuls te dicht bij de weg steeds. Als het echt superspannend is aan de andere kant, dan wil ze best even tussen de takken doorkruipen hoor. Net als bij Jip en Janneke. Alleen heet Janneke hier Olivier en is het een airdale terriër... nouja eigenlijk is Jip in dit geval Janneke en uhh Jip Olivier.. hmmmm, laat maar zitten ook.

Daarom besloten Muisman en ik dat er maatregelen genomen moesten worden.DUS: Één hekje werd verzet, en twee werden er gemaakt. Één deels van hout en gaas en de ander helemaal van houtjes. Kon de ren, weet je wel, gemaakt van gaas en meubels ook definitief aan de kant. Nou, tis allemaal gelukt hoor!

De bel ging ook nog vandaag. Yep, helemaal volgens plan. Ik had namelijk oud ijzer langs de weg gezet. Moest het toch wel heel raar lopen als daar niet een belangstellende voor was en idd... DINGDONG (we hebben een dingdongbel, vandaar) 'wat ga je met dat oud ijzer doen?', vroeg de man. 'Als je het mee wil nemen graag, maar dan ook alles hoor, anders zit ik nog met die handel', Nou was geen probleem! Tralalalalalalla, weg die zooi tralalalal ut wordt weer mooi(nieuwste zomerhit)...

Anyway, rest mij nog te vertellen dat Akelein een bericht heeft gezet op de site van de Dutchbloggers for kiva. Ze vertelt over haar eerste Kivaatje! Super hoor!!!

2 opmerkingen:

 1. Opgeruimd staat netjes!! Idd!

  En je hebt het er maar druk mee, met die witte tornados! Je kan er vast wel een serie over schrijven, net als van Jip en Janneke!!

  Groetjes en geniet van het mooie weer!

  Ik heb 2 koffers vol meegebracht, daar in Gran Canaria hadden ze er toch genoeg van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toevallig kom ik via, via even bij je aanwaaien hoor, gezellig! Ga snel even verder lezen over jullie heerlijke buitenleven :)

  BeantwoordenVerwijderen