Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 26 mei 2010

Meer niet

Laat ik beginnen met de melding dat er nieuwe blogs op de site Dutch Bloggers for Kiva staan. Angeli, vertelt over haar nieuwe verslaving (de verslaving die ze al had is het breien van sokken)en Patrick van De Kleine Dingen, neemt ons mee van eettentjes naar een koelkast. Super dat dit Dutchbloggersblog een podium biedt aan alle Kivaminnende bloggers die er gebruik van willen maken! Zo was het dus helemaal bedoeld.

Ik ga er ook maar mee eindigen nu ik erover nadenk, met de melding van net dan eej. Er loopt momenteel namelijk een kudde voetbalsupporters door mijn voorhoofd en ze hebben allemaal zo'n irritante TNTtoeter. Ik hoop dat ze op doorreis zijn richting Afrika. Anyway, morgen wil ik eens kijken of er ergens wat jandijvieplantjes te koop zijn. Jandijvie ja, dat zegt Muisman altijd. Voor je het weet roep je het zelf ook. Weet alleen niet waar je groenteplantjes kunt kopen, behalve op de markt dan.... iemand nog een idee?

8 opmerkingen:

 1. Bij een tuincentum misschien, daar zie ik vaker groenteplantjes staan!

  Ik hoop voor je dat je er vind! Veel succes met de zoekerij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meer niet zegt ze, doet je een verslaving aan de hand en komt er ook nog openlijk voor uit. Meer niet, ik wilde het er maar bij laten, ja ik ook hoor deze verslaving kan ik echter iedereen aanbevelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stadsmollenpossin26 mei 2010 om 20:59

  Is het niet nog wat vroeg voor (j)andijvie? Ik heb hier nog wel wat nummer 5 in zaadvorm, dan heb je alleen maar 2 weekjes geduld nodig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb bij een tuinder jandijvieplantjes gehaald en we kunnen er deze week al van eten. Nu nog zelf even zaaien.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allen die op de jandijvie gereageerd hebben: dan ga ik even kijken bij welkoop en intratuin wat ze hebben.
  én Stadsmol, als jij over hebt dan wil ik wel (j)andijviezaad hoor!! Wil je het wel in een envelop stoppen en onze kant opsturen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En is de hoofdpijn al zuidwaarts getrokken?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij de groenteplantjeswinkel natuurlijk ... zo'n muizenmoeder moet je ook álles vertellen .....!

  BeantwoordenVerwijderen