Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 8 juni 2010

Jij wel en jij niet?

JOEHOE!!! MIEPIE HIEHIER HIER STAAN WE!!!! ik zweer het je, in koor, allemaal, op een rijtje, zwiebelend groen jasje, kek rood steeltje en een lawaai! Moest ook wel, want eerlijk is eerlijk, zien kon ik ze pas na het opzij duwen van allerlei overhangende bladerbrei.

'MIEP! dit is geen doen!'zei de dapperste van het stel Tja, daar had ie helemaal gelijk in natuurlijk, het bietje dat nog lang geen bietje was. Ik had ze echt een beetje verwaarloosd. Zo viel er niet te groeien, dat snapte ik ook nog wel.

'Binnenkort kom ik jullie plekje onkruidvrij maken hoor.'zei ik, 'Echt, echt echt!!!!

'DAT VERHAAL KENNEN WE', riepen ze in koor

Onder luid boe-geroep sloop ik terug naar mijn werktafeltje. Ik laat m'n bietjes echt niet stikken, dat zullen ze heus nog wel merken morgen of overmorgen, maar.... ik moet nog uitdunnen ook en om eerlijk te zijn.... DAS TOCH VERSCHRIKKELIJK!!

8 opmerkingen:

 1. very good blog, congratulations
  regard from Reus Catalonia
  thank you

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je het er toch maar ZWAAR mee! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij het er toch maar druk mee! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen maar uitdunnen hoor, Hier zou er ook alleen maar onkruid gewied worden. Bij latere inspectie bleek er toch wel veel van een bepaald soort onkruid te zijn. Ik kijken. Resultaat: Geen radijzen meer, maar wel de hele moestuin onkruidvrij. Gr. vanuit een niet meer verzopen S. Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En, heb je al plek gemaakt? Want nu regent het weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mama Muis met dit log maakte je me aan het lachen.
  Dank daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja , nou kan ik wel zeggen "'t zal mij een biet zijn " maar daar koop je niets voor natuurlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen