Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 10 augustus 2010

Nog niet hoor!

Tis nog vroeg, maar Minimuis en ik hebben er al weer een hele dag opzitten bij wijze van spreken. We gingen een rondje fietsen nadat Minimuis iets riep van 'slapen' en in de box op de grond ging liggen. YO MINIMUIS, JE BENT NET WAKKER!! Tja, toen moesten er wel drastische maatregelen genomen worden eej. Beetje willen knorren om 9 uur, tsss....

We belandden in een speeltuintje met een heuse glijbaan. Dat was geweldig natuurlijk. Eventjes dan hè, want Minimuis wilde niet geloven dat de enige manier waarop je lekker glijdt van boven naar beneden is. Neu, dat moest van onder naar boven. Wou niet natuurlijk... tjongjongejonge.

Afijn, na een tijdje had ik het wel gezien en leek de tijd rijp om de route te vervolgen. Moest ik wel even wat extra overredingskracht gebruiken, want Minimuis dacht daar toch anders over. Heel eventjes maar gelukkig, want een onwillig kind in een zitje krijgen is nog niet zo simpel.

Anyway, we peddelden nog wat rond en daarna sloeg de honger toe. Nou, toen gingen we naar huis. Meteen maar even een experimentje gedaan. Grote stukken banaan en kleine op een bordje. Jawel, Minimuis pikte de grote stukken er het eerst tussenuit. Geslaagd met vlag en wimpel.

We zullen nog ff een uurtje met de blokjes en dan mag de kleine troel waar het haar eigenlijk om begonnen was.... lekker slapen!

8 opmerkingen:

 1. Ja dat kleine grut.....hier ligt er ook al eentje van dat soort te snurken!!
  Maar ze moest zelfs even huilen toen ze naar bed moest! Verder nog geen problemen gehad tot nu toe.
  Misschien was Mini Muis gewoon erg moe!!! kan toch!!!
  Veel plezier verder!!
  Groetjes van oma en kleinkind!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Doortje, ze was ook erg moe kennelijk, want ze ligt nu al 2 uur te knorren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Arm kind mag niet eens slapen als ze moe is, binnenkort roept ze al nee als ze het woord Oma hoort!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar leek het vanavond in elk geval nog niet op Angeli :)

  Je hebt gelijk Tijdtussendoor, minimuis is een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ik kan na mijn eerste werkdag ook wel slapen als een roos. Maar ja ik heb echt geen puf om een rondje te gaan fietsen, laat staan van of op een glijbaan gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Arme minimuis ,zó moe !Niets onder de leden?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je eerste dag Min! Geweldig hè, das fijne moeheid

  Nee hoor Riet, geen arme Minimuis. Ze had het bere naar haar zin, alleen het zelf spelen was gewoon even wat moeilijker, maar daarom werd ze lekker bezig gehouden door oma. 's middags heeft ze heerlijk geslapen. Echt bijtanken was het, omdat ze een aantal dagen achter elkaar laat in slaap was gevallen 's avonds.

  BeantwoordenVerwijderen