Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 7 augustus 2010

Stappers

Even een testrit gemaakt en het moet gezegd, de nieuwe stappers lopen prima! Ik had na de eerste elf kilometers niet eens een blaar (daarna ook niet, want toen was ik weer thuis en gingen ze uit) en dat mag wonderstampot heten. Als ik alleen al kijk naar nieuwe schoenen beginnen m'n hakken normaal gesproken meteen te protesteren. Dus das mooi!

Minder fraai zijn de pootjes van Lotus. Toen ik haar ophaalde zei ik al tegen de mensen van wie ze was, dat het beestje toch enigzins de voorpootjes van een klassiek bijzettafeltje had. Beetje met een ronding naar buiten uitlopend zeg maar (ik schiet nog wel eens een kiekje). Zij vonden de stand van de poten meer iets hebben van een balletdanseresje trouwens, maar los daarvan.... hoewel Lotus ook een wat typisch, vooral rechts beetje mankig loopje had, was er door de dierenarts geen onderliggend probleem vastgesteld.

Nou heb ik er eigenlijk nooit echt een goed gevoel bij gehad. We hebben haar dan ook meteen op speciaal voer gezet en op advies van onze dierenarts veel gelopen. Het leek redelijk te gaan, je zag dat ze wat rechter, minder doorgezakt ging staan. Maar nu we wat meer kilometers maken, lijkt ze haar rechter voorpoot toch weer vreemderderder neer te zetten. Nou willen maar ns ff overleggen of het zin heeft om een röntgenfoto te maken en zo te onderzoeken of er iets afwijkends aan de botjes te zien is. Tja, je kan zo'n beestje toch niet te Pieterpadden (?) sturen als ze daar alleen maar minder van wordt hè. Dus, wordt vervolgd.

8 opmerkingen:

 1. Beste Ma Muis,
  Ik heb je een prijs gegeven voor je weblog! Nieuwsgierig? Kijk op mijn weblog!
  Liefs,
  zuinigaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus dat zijn de nieuwe stappers!! Mooi!

  En ja, als Lootje wat aan haar pootjes heeft, kan ze natuurlijk niet goed lopen! Goed dat je er aan werkt!!

  Enne....hier ook al de award????
  vreselijke dingen, het schijnt komkommertijd te zijn, en dan waren ze in blogland rond!!
  Misschien vind jij het wel leuk, dan heb ik niks gezegd!!Gefeliciteerd ermee!!

  Fijn weekend, groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi schoenen. Zien er mooi en practisch uit. Kunnen ze wel tegen 'nat'.

  Ik ben benieuwd naar et vervolg hierop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er stoer uit die stappers. Wellicht helpt het als je het opbouwt het wandelen. Want ik ben dan vooral benieuwd na hoeveel km Lotus last krijgt.
  Bij vorige hond van ouders bleek het botontkalking en met wat homeopatische middeltjes werden die klachten goeddeels verholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een hele eer Zuinigaan, per slot van rekening ben je niet de eerste de beste! Ik heb er even een reactie over op je blog gezet.

  Doortje, neem vooral geen blad voor de mond, gheghehgheh.. uhm.. ik weiger altijd awards, van wie dan ook (al is het lastig om er eentje van zuinigaan te weigeren). Jij ook fijn weekend!

  Ze kunnen erg goed tegen nat mama'ritha, met een membraam zelfs :P

  Tis een hond van net een jaar Min, botontkalking lijkt mij heel onwaarschijnlijk. maar we zullen het eens grondig onderzoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aiii.... dan heeft Lotus misschien te weinig poot om op te staan ..eh gaan !
  Inderdaad goed om zekerheid te halen of er niets mis is .
  Blitse stappertjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie stappers, enne ik hoop dat met Lotus alles goed is/of komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goeie stappers zijn echt van belang als je gaat pieteren en patteren. Heerlijk he, als het dan in het echie ook goed bevalt! Ik heb zelf ook goede stappers, nu ze ingevet zijn zitten ze nog beter;)
  Hopelijk kan men wat vinden bij lotus zodat ze beter gaat lopen.

  groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen