Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 1 januari 2009

En waar begin je dan mee...

Nou, met de vormgeving natuurlijk. Das nog niet zo makkelijk, want het hele Blogspot gebeuren is voor mij een beetje nieuw. De uiterlijke verschijningsvorm van dit blog is dus voorlopig verre van optimaal.. Ach, who cares, een doorgewinterde muisvolger kijkt daar wel doorheen! Toch?

7 opmerkingen:

 1. Hallo Mama Muis,

  Ik ben van plan om je avonturen zeker te gaan volgen... Ben er ook zeker van dat het je lukt om het uiterlijk van deze blog helemaal Mama Muis te maken. Het logo vind ik in elk geval erg goed!

  Bij deze dus vast veel succes in 2009 en alle daaropvolgende jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha AnJoyMe, je hebt de primeur! Wat leuk. Dank voor je goede wensen. We gaan er wat van maken en super dat je mee gaat lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He mama muis, haha weer een blog erbij:) Nou spannend, ik kom lezen hoor. De beste wensen, ook voor het thuisfront en man wat is die Sam gegroeid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoera je eigen blogspot! Nou ook hier ga ik je volgen, want wie weet breng je me (alweer) op hele goede ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar er gaan er weer 2 af Jeanine :P

  Nou Min, het zou ook wel heel kaal worden zonder jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lurken zal me hier het beste bevallen, want je moet nogal wat moeite doen om een reactie te plaatsen....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha, de rest van je reactiegedrag is hiermee wat in tegenspraak j@n, je bent als een wervelwind langs de berichtjes gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen