Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 4 januari 2009

Kedekedeng-gedekedengdeng

Vandaag ga ik weer eens even in de trein zitten. Dat is normaal al feestelijk, want het echte leven speelt zich af in de wagonnetjes van de NS. echt waar! Als je je verveelt, gewoon een retourtje 'geeftnietwaarnaartoe' kopen. Onvoorstelbaar hoeveel mensen hun priv├ęzaken, al dan niet per telefoon, afhandelen in een openbare ruimte. Krijg je rooie oortjes van. Mij hoor je niet klagen. Ik heb al menig logje met een ‘sorry, ik zat er bovenop, dus ik moest het wel horen gesprek’, gevuld.

Maar goed, vandaag is extra bijzonder want strakjes ga ik samen met Sam richting station en dan reizen we een stuk verder dan we tot nu toe gedaan hebben. Meisjemuis is jarig, ├╝ber feestelijk natuurlijk! Dus het doel van de dag is om ‘ns even een lekker taartje te scoren (ennuh… om te feliciteren en een kadootje te brengen). Ben benieuwd hoe de treinreis zal gaan. Nouja, er zijn veel tussenstations, dus ik kan altijd uitstappen…. Kunnen we naar huis lopen trouwens, want Muisman is aan het werk. Duzzzz... wordt vervolgd, webcoureurs. Latur!

3 opmerkingen:

  1. Ziet er hier leuk uit. Is die ouwe muisweblog inmiddels opgeheven? Jammer eigenlijk. Want er gaat niks boven weblog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een beetje behoudende sok ben je zo nu en dan wel Plaat! :P

    BeantwoordenVerwijderen