Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 28 januari 2009

Minimuis

Het gaat goed met minimuis, je weet wel de muis in wording die inwoont bij het Muizinnetje van Zoon Muis. Minimuis is al 7 pond. Het drolleke mag wel komen zei de verloskundige, maar het mag ook nog wel een paar weekjes blijven zitten.... EEN PAAR WEKEN BLIJVEN ZITTEN???? ZEG HOOR US, NOU KAN IE WEL WEER JA!!! Tis leuk geweest hoor, 8 februari en geen dag later. Ik heb de champagne en het draaiorgel al besteld.....

Huh? Wat zeg je Muisman? Moet ik niet zo dwingend zitten doen? jaja, 8 februari is een paar weken... Pffff... nou zeg, ben gewoon nieuwsgierig. Je wordt niet elke dag een granny. Zal trouwens eens even de literatuur er op naslaan. Wat er nou eigenlijk van me verwacht wordt als grootmuismoeder. Grijs knoetje bijvoorbeeld lukt voorlopig niet, maar ik kan wel in slaap wiegen, laten burpen, voorlezen, knutselen, omasoep maken... noh, dat lijkt toch al ergens op eej!

4 opmerkingen:

 1. Wat spannend allemaal hé! Ik snap dat je wat ongeduldig wordt. Om de tijd te doden heb ik je een stokje in de schoot geworpen. Oppakken op eigen risico!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ik 9 februari wel een leuke dag.
  Maar dat komt dan door de cijfertjes.
  09-02-2009.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gelijk heb je, 7 pond lijkt mij ook genoeg. Kan grootmuismoeder ook luiers verwisselen ? is ook handig hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou voorlezen kan nog wel heel even wachten , omasoep maken ook volgens mij maar verder ben je goed voorbereidt zou ik zeggen , laat die spruit maar komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen