Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 27 januari 2009

Sambal bij?

Dit blog is nog niet zo lang in de herstart. Kort genoeg in elk geval om nog maar eens over goede voornemens te beginnen, want de regelmatige lezer weet dat deze muis barst van de goede voornemens. Eén ervan is het minder prefab eten gecombineerd met positieve restververwerking. Positieve restverwerking? Jaaaahaaaah, positieve restverwerking! Kan een composthoop zijn, maar bijvoorbeeld ook het zinvol omgaan met restjes eten. Dus toen ik gisteren mie over had, dacht ik aan de lekkere zelfgemaakte vlammetjes die ik afgelopen weekend bij de muismanposse op m'n bordje kreeg. Verdeurie wacht 'ns ff, ik maakte toch altijd zelf loempia’s? JAAAAAH., is ook zóóóó!!!! Dus je voelt hem al aankomen! Watch the making of the loempia!

4 opmerkingen:

 1. Rammel Rammel Rammel!!
  Hier krijg ik dus lekkere trek van.
  Maar het is dan ook al bijna etenstijd.
  Vanavond stamppot zuurkool ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. whaha, zo gezegd zo gedaan dus! Ziet er goed uit. I luv kookblogs en tuinierblogs. In foto's uitgelegd hoe het moet. En dat je ook zeker weet hoe het eruit moet zien! Ben je dat toevallig ook van plan met....tuinbakken? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kon het hier horen rammelen Min! zuurkool.. lekker.

  bij tuinbakken kom ik ook wel us persoonlijk instructie geven Lot..... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het ziet er héérlijk uit , helemaal gelukt die restverwerking !

  BeantwoordenVerwijderen