Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 22 januari 2009

Sint Joost ofzo.

K* weer, zou ik willen zeggen en daarom zeg ik het ook. Regen tot je een ons weegt, leuk als je af wilt vallen, maar niet om lekker veel buiten te zijn. Afijn, ik kon tussen de buien door toch even bezig vandaag, aan een soort van rijdend plateau voor de buurvrouw (die ekster van hiernaast), kan ze een stoel aan de straat zetten en verkopen of zoiets.

Morgen komt de postbode... Hiehaah... Met m’n speeltje.. uhh ik bedoel zelfstandigondernemerschapnoodzakelijke gadget! (zie vorig logje). Vanmorgen leek het daar nog niet op trouwens. Kreeg ik mail: ‘Dag Mevrouw Muis, hier is uw orderbevestiging. Het door u bestelde artikel is niet meer voorradig hoor en wanneer we het weer binnenkrijgen, Joost mag het weten’. WAT!!!!! Potverdeurie zeg, wie is die Joost en ik heb nog speciaal naar de voorraadstatus en levertijd gekeken vóórdat ik bestelde!

Ik ging er maar eens even voor zitten met de telefoon aan mijn oor. ‘Hallo, met Muis op oorlogspad, ik ben op zoek naar ene Joost, ik heb een bestelling gedaan en nou moet ik misschien wel tot Sint Juttemis wachten voor ik iets uitgeleverd krijg!’ ‘Owwww, Sint Juttemis, dat is idd een lange tijd mevrouw Muis. Maaruhmmm Joost is er niet, mag ik uw klantnummer misschien even? Dan kijk ik ffetjes in de computer hoe de vlag erbij staat…. Ok, ja ik heb uw account gevonden…. Hmmm…. Uhhhh…. Nou mevrouw Muis, de vlag wappert in top. hahaha.... Uw bestelling is net de deur uit!’

Tsss.. Over een onverwachte wending gesproken. Ik werd er blij van. Nou ga ik maar heel vroeg naar bed, des te eerder is het ochtend. Ga ik in die stoel van ekster aan de straat zitten wachten tot de postbode komt! Mag het daarna wel regenen tot uhhh.. tot.. uhh Sint Juttemis of uhh nouja, Joost mag het weten.

2 opmerkingen:

 1. Ik hoop écht dat je bijtijds "binnengehaald bent" door muisman , het is het verkkerde soort een "stralende dag" volgens mij !
  Als de postbode erg laat is kun je hem waarschijnlijk tegemoet zwemmen .... niet goed voor a.s. oma 's !

  Het staat er weer na de eerste poging .
  "Uw verzoek kan niet worden verwerkt. Probeer het opnieuw."

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb de woordverificatie uitgeschakeld Riet. Maar eens even kijken of het daar makkelijker van wordt.

  BeantwoordenVerwijderen