Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 21 januari 2009

Owww, vergeten!

Ik wist vaag dat ik wat vergeten was in december(maar wat!) Na het opmaken van de Btw-aangifte werd het me duidelijk. Wat een mu(i)(t)s! Ik had nog even wat dingetjes voor 'De zaak' moeten aanschaffen, dat had me Btw afdracht gescheeld en ik was een mooi apparaat(je of twee) rijker geweest. Nouja, gaan we in 2009 in de herkansing! Mijn oog is gevallen op een grafisch tableau. Kun je onder andere goed mee tekenen op de computer en photoshoppen schijnt ook top te zijn met deze 'gadget'. Kan niet wachten voor ik er ééntje heb!

Kort geleden een offerte gemaakt voor een film/schrijf-opdrachtje. Positieve reactie op gehad, maar pas in juli zal ik horen of één en ander echt door kan gaan... pfewww, dat is nog een heleboel nachtjes slapen vind ik! Maarruhhh.... webbertjes en webberinnetjes, als jullie hier in juli nog steeds rondstruinen, zijn jullie de eersten die het horen!

4 opmerkingen: