Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 2 februari 2009

De nationale kasdagen!

M'n kasje is, op het door Muisman geïnstalleerde water en licht na, nog maagdelijk leeg. Hoog tijd dus om een begin te maken met de inrichting. Sam en ik struinden in de voorraad afvalhout naar bruikbare balkjes en plaatmateriaal en toen kon het feest beginnen.

We waren een middagje bezig, maar toen hadden we ook wat. Dat wil zeggen, ik had twee tafeltjes en Sam z'n buik vol met vindsels zeg maar. Het beest kan alles gebruiken in die bakkes van um. Anyway, tussen beide werkbladen maak ik nog een wasbakje, maar die moet ik nog voor een prikkie op de kop zien te tikken. Ja hoor eens, alles van afvalhout en dan een dure spoelbak.. dat kan niet eej.

Nou, als je nog wilt weten wat we gemaakt hebben, moet je hier maar even kijken. De serie begint met 'dop op je kop!' Das voor de oortjes hè, dat je kunt blijven horen zeg maar... (als je de pagina even ververst start de slideshow bij het begin).

3 opmerkingen:

  1. Wat een schattig kasje! En wat wordt meneer Sam alweer een grote hondemans hee...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. DAT ZIET ER GOED UIT, JE KUNT WEL ZIEN DAT JE GOEDE HULP HEBT AAN SAM. GR OOTMARSJE.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hé gossie, jij hebt 2 rechter handen en raadt eens...ik 2 linker. zullen we er één ruilen ? :-)

    BeantwoordenVerwijderen