Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 6 februari 2009

Hink-stap

Sam liep zomaar te mankepoten. 'Stel je niet zo aan joh!', riep ik nog, ongevoelig als ik ben, maar het beestje bleef onverminderd met de linker voorpoot trekken. Groot raadsel hoe ie aan de blessure komt. De mooie leren voetzooltjes zijn gaaf en ik kan naar hartelust (de spellingscontrole zegt hartenlust, maar dat bekt in mijn beleving voor geen meter, dus ik pas hier even de muisspelling toe, maar dit terzijde)uhhhh.. oja, ik kan naar hartelust knijpen en trekken aan de botjes. Geeft ie geen kik, terwijl als ik alleen maar wijs naar z'n oortjes voor een paar schelpverzorgende druppeltjes, de buren denken dat het luchtalarm afgaat. Gek hè. Maar even aanzien. Ik heb wel net een verzekering afgesloten voor de sneuaard, nou hoop ik niet dat ie denkt dat we er op deze manier een slaatje uit kunnen slaan...

Anyway, ondertussen hadden we allebei een goede reden om binnen te blijven. Sam om z'n pootje te ontzien en ik uit solidariteit en om wat achterstallige administratie op te pakken. Zonde van de mooie dag? Ben je gek! Er zijn er nog veel meer waar die vandaan kwam, weet ik zeker!

3 opmerkingen:

  1. Hij wil vast en zeker gewoon een extra aai over z'n kop, wat lekkers in zijn bakje enne... Ook honden kunnen "doen alsof"!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. (en dat heb ik ook vaak, dat ik zelf vind dat een woord anders geschreven zou moeten worden!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Onze leenhond had ooit een vrijwel niet zichtbare doorn tussen de tenen en was daarmee inderdaad réuze zielig !Arme Sam !

    BeantwoordenVerwijderen