Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 23 februari 2009

In de wolken

Dank jullie wel voor alle felicitaties. Dit is vast een fotootje van Minimuis. Ze is 51 cm lang en 8 pond. ALs haar mama weer aan het werk gaat, mag deze oma elke week een dagje op de kleine dame passen. Gelukkig duurt dat nog een tijdje. Kan de versgebakken mama nog even fulltime genieten en Minimuis vast een beetje groeien. Deze oma was namelijk vergeten dat baby's zóóóóóóó klein waren... Ik blijf nog even in de wolken. Zie jullie morgen!

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!!
  Min in bieb

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wahahaaaaa...leuk he ? en ja, vooral heeeeeeeeel klein en dat dan toch met 8 pond, da's niet niks. Ik weet nog dat ik mijn 14 maanden oude neefje een week verzorgd had (ma in kraambed van 2e) en toen de boreling ter verschoning kreeg aangeboden. Ik kon er echt niet over uit, dat verschil in billen en beentjes en voetjes en teentjes. Ik zie het nog voor me, terwijl die boreling van toen nu zelf al twee koters heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klein? jeetje....een achtpondertje van 51 centimeter is toch niet echt klein hoor, oma Muis!
  Het is een plaatje........zucht!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh... wát een beauty .....! Inderdaad is dat piépklein als je al een tijdje uit de kleintjes bent . Toch is het niet eens een héél klein net onder of net boven de 6 pond ,dat is écht klein hoor!Geniet er maar van ,het gaat zó hard !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schoonheid! Geniet er van hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd oma Muis. Het is een mooie mini.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. o wow!!! super! van harte voor alle muizen die hier bij betrokken zijn!!!

  (en hoeveel roze muisjes waren dat hahaha ; )

  BeantwoordenVerwijderen