Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 24 februari 2009

Mayday!

Zooo, we zijn er weer geland hoor. Nouja, voor zover mogelijk dan hè, het blijft toch bijzonder blijmakend allemaal. Sam vond het allemaal wat te zoet worden denk ik, of was het iets anders dat hem parten speelde. hmmm, ik denk het laatste. Zal het even uitleggen.

Het beestje heeft sinds kort andere brokken gekregen, met als doel z'n groei binnen de perken te houden en tot gisteren kreeg ie pijnstillers. De verandering van menu of de voorgeschreven medicijnen (of een combi), maken dat hij als chemisch wapen ingezet kan worden. Een leger skunks is er niks bij, wanneer withaar zijn achterkant in stelling brengt.

Vandaag gingen we samen een auto laten keuren. Vlak voor we bij de garage waren besloot Sam zich te melden en wel via mijn neusgaten. Heel fijn. Moesten we de auto eerst op de parkeerplaats uibundig laten luchten. Je wilt niet een rechtszaak aan je broek van een monteur, die bij het openen van het portier, acuut tegen de vlakte gaat eej.

Anyway, hopen dat het tijdelijk is.

7 opmerkingen:

 1. Mits op het juiste moment in gezet dus een prima wapen tegen autodiefstal , whahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moet er toch wel erg om lachen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vorige hond van mijn ouders was ook al zo'n geheim wapen..

  Min in een bieb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me leuk om tijdens een wandeling met Sam op precies het juiste moment andere wandelaars tegen te komen. Dan knijp je je neus dicht en wijst naar Sam ??? gelooft niemand hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sam weet zijn momenten kennelijk wel uit te zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, ja die witte herders kunnen er wat van. Die van mij is ook over op ander voer omdat ze te snel groeide. Gelukkig is het gasverbruik daardoor ook verminderd.

  Hihi... honden...

  Groetjes, Nathalie
  (Kom via de weblog van Plato op die van u terecht. Ik ga nog even verder lezen).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Nathalie, weet jij precies waar ik het over heb gheghe.. ennuh.... verder lezen mag, maar u zeggen niet :P

  BeantwoordenVerwijderen