Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 18 februari 2009

Mij lijkt het wel wat

Elke avond kijk ik even met één oog naar 'de grote verbouwing', één van m'n favoriete TV-programma's. Met m'n andere oog kijk ik dan trouwens naar het scherm van de laptop, want daarop ontwikkelen zich rond dat tijdstip vaak m'n dagelijkse logjes. Tja, ik ben een vrouw, dus ik kan meerdere dingen tegelijk eej.

Anyway, vanavond liet iemand een tuinhuisje zetten. In z'n tuin ja, daar horen tuinhuisjes. Alhoewel... de tuin was meer een landgoed en het huisje een huis met hoofdletters. Maar dat mocht de pret niet drukken. Er werden mooie dingen gebouwd daar op het televisiescherm.

Nou ben ik gek op kleine huisjes, sterker nog, ik zou ook wel zo'n klein houten gevalletje in een hoekje van de tuin willen planten. Kijk ik over de velden, zittend achter m'n tafeltje voor het raampje met een laptop (ja hoor eens, wel draadloze verbinding met de wereld hoor!). Schrijf ik kinderboeken en drink warme kopjes koffie/thee/chocolademelk en op z'n tijd een borreltje of andere versnapering, knabbel ik aan zelfgebakken koekjes. Snuif de geuren van het goede zomerleven en red verdwaalde lieveheersbeestjes en vlindertjes.....

'Je gaat toch niet in een huisje in de tuin zitten, als je al een huis hebt met alles wat je wilt?'

*Boink!* (AU! terug op aarde) 'MUISMAN! Pffffff, nou, mag je ook niet op visite komen als ik ooit ooit ooit nog 'ns een buitenverblijfje ga bouwen... lekker puh'.

5 opmerkingen:

 1. Oh ja heerlijk die verbouwingsprogramma's. Hier valt ook nog genoeg te klussen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nouw Min, eigenlijk alleen dit verbouwingsprogramma.... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dat. Mensen met kasten van villa's, die dan in hun piepkleine tuinhuisje gaan 'wonen', compleet met keukenblokje, in hun eigen stekkie. Nou ja, je moet natuurlijk vooral doen wat je gelukkig maakt, toch ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nouw Margriet, bij die categorie hoor ik dan weer niet hè :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha, prachtig geschreven en zoooooooooo herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen