Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 17 februari 2009

Secretaressedag

Ik kreeg vandaag een mailtje in mijn hoedanigheid als directeur zeg maar. Moet ik altijd invullen op papieren van de belasting en andere instanties. Wat is uw functie? 'Directeur van een eenmansbedrijf' schrijf ik dan en groei van trots 5 cm. Inmiddels ben ik 3 meter 60. Muisman vindt dat niet grappig, want nou toren ik wel heel erg ver boven hem uit. Loop dan maar eens hand in hand.

Anyway, ik kreeg een mailtje dat de nationale secretaressedag eraan zit te komen. 16 april om precies te zijn. En je kunt de onmisbare rechterhand van elke directeur ook opgeven voor secretaresse van het jaar. 'Zet haar op een voetstuk!' Nou ben ik mijn eigen rechterhand en om nou mezelf te fêteren ... weet niet. Maar ik kan natuurlijk wel even met de linkerhand op m'n schouder kloppen op de 16e! 'Goed gedaan wijffie', zou ik er dan bijvoorbeeld bij kunnen zeggen,'Als ik jou niet had en er was geen stroom, dan zaten we wel mooi met de gebakken peren in het donker'.

Goed. Ga ik me nu even met de belastingen bezighouden.

2 opmerkingen:

  1. Er is elke dag wel een dag van.
    Succes met de papierwinkel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé, dat heb ik ook. Ik denk dat ik me4zelf toch maar eens lekker in de bloemetjes ga zetten. Ho, wacht even.....de 16e ? ohhh...maart denk ik.
    En ja, dat is het enige leuke aan de opgaven aan de belastingdienst, dat je dan weer even ziet, dat je eigenaar/directeur bent van jezelf. Ik werk al 12 jaar voor mezelf en moet mezelf inmiddels oprollen om nog door de deur te kunnen :-)))))))

    BeantwoordenVerwijderen