Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 16 februari 2009

Werkelijk alles!!

Sam had het aan de stok met Vrouw Ekster van hiernaast. Hij had zich vergrepen aan het gaspedaaltje van de naaimachien. De stekker zat niet meer aan het snoertje. Beide onderdelen lagen onder een tafel, als stille getuigen van het kleine drama. Een vakkundige sloopsessie, dat moet ik Sam nageven. Precies op het lasje. 'Ooowwjeee, doet ie anders nooit', zei ik nog in zwak verweer, maar het was natuurlijk gewoon vervelend.

Anyway, in het kader van het-glas-is-halfvol-denken ben ik natuurlijk al heel blij dat het gaspedaaltje niet z'n maag zat en er een stekkertje uit z'n waffel hing. Kun je ook nog hebben natuurlijk. Muisman monteerde een mooie nieuwe stroomplug en zo was het leed al gauw weer geleden.

Goed, ga ik nu ff... uhh... wacht even hoor. Verdeurie nog aan toe. Zit ie nou echt aan éen van m'n schoenen te kauwen? Werkelijk! Het gaat van kwaad tot erger hier! Misschien kan die ekster een muilkorfje naaien... zucht! :P

5 opmerkingen:

 1. De hond van mijn ouders gaat ook steeds meer puberen. Maar vergeleken bij de vorige hond is ze wel veel socialer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Typisch een jonge-honden actie. 't Is altijd hetzelfde, hun eigen speeltjes zien ze niet liggen, maar ligt er iets anders, dan is het stuk voor je het weet!
  Gelukkig maar dat er een handige Muisman in de buurt is dan. Kan Vrouw Ekster snel weer verder met haar vlaggetjes! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een muilkorfje, ga je mond spoelen ; )

  (en nòg geen miniminimuisje?!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Of nóg erger....( als de stekker in de contactdoos had gezeten ) had Sam bijna nog méér "energie" opgedaan dan goed is voor de gezondheid van een SAM .!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha! Die van jou doet het ook! ( Lijkt Spike weer wat minder on-opgevoed ;P

  BeantwoordenVerwijderen