Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 14 februari 2009

Wat ik eigenlijk bedoel is....

Moest ik laatst met terugwerkende kracht even heel hard lachen. Ineens kreeg ik een soort van epifanie. Nouja, niet helemaal, maar ik ben gek op het woord, dus als ik het ook maar enigszins kan gebruiken, zal ik het niet uit de weg gaan! Ik kreeg dus een enorm inzicht als het ware.

De twee jehovamannen die afgelopen zondag aanbelden, waren heel aardig. We hielden even een praatje over aardse zaken, nadat ik duidelijk had gemaakt dat discussie over niet-aardse theorieën, geen optie was . Anyway, opeens zei één van de mannen uit het niets: ‘Ik hoop niet dat u het erg vindt dat ik strakjes op dat braakliggende terrein daar, een plasje ga doen’ en hij wees naar de overkant. Zijn collega keek enigszins gegeneerd en glimlachte verontschuldigend alsof ie wilde zeggen; 'ja, je kunt je partner in crime uhhh faith, niet altijd zelf uitkiezen hè.

‘Welnee’, antwoordde ik, ‘Ga rustig uw gang. Kijk ik straks toch gewoon een tijdje niet naar buiten, die richting uit’. Tja, op het ergens vreemd van opkijken zul je me niet snel betrappen. Jàààààren thuiszorg laat zo z’n sporen na eej. Afijn, pas veel later realiseerde ik me dat de man zichzelf op wel heel indirecte wijze had uitgenodigd om gebruik te mogen maken van het toilet…..

Hahahahahahaha, malle man. geleuf je toch niet. :P

2 opmerkingen:

 1. Ik ben ook bang dat je op dát moment even een storing had in het "communicatief" vermogen had ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach je mag altijd mijn weerwoord gebruiken:
  Beste man/vrouw, ik heb een oom gehad die was dominee..
  En nee ik kwam / kom niet vaak in kerkgebouwen.
  Nu ik erover nadenk, over de keren dat ik er wel kwam is nog heel veel logmateriaal..

  BeantwoordenVerwijderen