Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 13 februari 2009

wordt vervolgd

Als je bijna elke dag een berichtje schrijft krijgen de logjes iets weg van een vervolgverhaal. Dus.. nou... uhh.... Minimuis? Kan ik kort over zijn: nog geen Muis van een cm of 50 te bekennen. En Sam? Nou, die is wel een beetje zielig. Hij heeft last van groeipijnen. Das niet zo mooi. Het bot groeit simpel gezegd sneller dan het botvlies. Dat veroorzaakt nare pijn en doet het beestje vanuit het niets hinkepoten. Gelukkig gaat het vanzelf over, al kan het nog wel een jaar duren, maar er is geen blijvende schade.

'Je moet ander voer, Sam', zei de dierenarts, 'met minder eiwit, zodat je wat minder hard groeit én een beetje pijnstilling om het bewegen wat prettiger te maken'. 'jajajaja.... mmmmm, lekkere drankjes heb je', smakte Sam, terwijl hij genoeglijk aan het spuitje sabbelde dat de assistente in z'n waffeltje hield, 'mag ik nog wat?' Dat mocht niet. 'elke dag een beetje', zei ze op besliste toon, 'tot het beter met je gaat' en ze knoedelde hem nog eens flink. 'Het is net een witte knuffel', zei Sams heldin met de armen om um heen en haar hoofd tegen z'n nek. 'Je mag um wel eens een dagje lenen hoor', zeiden wij ruimhartig... maarruhhh jaweh/allah/onze lieve heer/etc. hoorden ons brommen. Tis wel onze Sam hè :P

3 opmerkingen:

  1. Och arme groeistuipen. Hoorde net van Hilde dat ze ook met de hond naar dierenarts was gegaan. Het dierke is goed op gewicht, ziet er gezond uit, maar eet toch niet hoe het zou moeten..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach gossie, die arme Sam. Ik hoop dat hij snel van die groeipijnen af is want een jaar is wel errug lang hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Arme Sam , je kunt het dus ook té goed hebben ... waarna je té hard groeit en hartstikke zere pootjes krijgt ,je hebt ook een hondenleven SAM

    BeantwoordenVerwijderen