Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 4 februari 2009

Sneu

Ach verdeurie, dat was wel een hele grote teleurstelling voor Wolf, toen de postbode onze langverwachte kerstpakketkip door de brievenbus mikte. Je zag um denken.... dit is wel een heel plat exemplaar en toen de envelop inderdaad slechts een afbeelding van het pluimveewezen bevatte, droop ie kreunend af.

Tja, ik had het onze viervoeter nog zo uitgelegd. Je adopteert een kip, maar hij komt niet in je huis wonen. Je zorgt er op die manier voor dat z'n snavel niet afgetopt wordt en dat ie lekker vrij rond kan drentelen om z'n maaltje bijeen te scharrelen. In ruil daarvoor krijg je dan een jaar lang elke maand 6 eitjes. Maar ik zag het wel, de boodschap kwam bij lange na niet aan...

Sneu hè. Anyway, 'adopteer een kip' was een optie die je aan kon vinken in het 'zoek zelf je kerstpakket uit' boekje, dus zo geschiedde. Ga ik nu maar eens kijken waar al die lekkere eitjes op te halen zijn!

oja, voor de nieuwe webbers en webberinnetjes, dit is Wolf (hier nog vol gemoedsrust)

5 opmerkingen:

 1. Hoi ik kom hier via Sanne.
  Bij gebrek aan inspriratie heb ik iedereen in mijn familie een kip kado gedaan met sinterklaas. Ik had voor de gelegenheid een paar kippen van de buurman geleend en die losgelaten in huis.
  Ik vind het een prima idee om zo de bio-kip te steunen en je krijgt nog een paar eitjes toe ook.

  Wel jammer dat Wolf nu geen kip heeft om mee te spelen ;)

  gr Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HA Ruth, leuk dat je langsleest. Waren de kippen van de buurman zeker wel van de leg na het feest? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, hier weet Wolf het nog niet? Wordt zo'n arm dier nou nog een beetje gecompenseerd dmv een ander lekker hapje? Ja toch, Mama M?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat de eitjes niét door de brievenbus bezorgd worden , gaat niet goedkomen met Sam aan de binnenkant van de brievenbus ......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lang plezier dus van een Kerstpakketkip ;-))

  BeantwoordenVerwijderen