Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 24 maart 2009

Gezellig!

Ik was een dagje op stap met moeder Muis. heel gezellig. We waren naar het Fries Museum in Leeuwarden, want daar was een quilt tentoonstelling. Leuk opgezet en veel te zien. Er was trouwens ook veel te aanschouwen op het toilet. Daar had een grote creatieve geest echt alle muren voorzien van spiegels. Ietwat wazige spiegels weliswaar, maar helder genoeg zal ik maar zeggen. WC van het type 'Way to much information'. Maar wederom heel gezellig, want zo zaten we niet alleen, ik en ik.

Anyway, thuisgekomen ging de telefoon. Net even te snel voor het fijne. Je wilt toch even rustig en bedaard arriveren zeg maar. En trouwens de display meldde; anoniem. Minder gezellig, vaak telemarketing. Helaas werd ik daarmee het slachtoffer van mijn eigen 'anonieme-telefoontjes-laat-ik-lopen-beleid', want op het antwoordapparaat stond vervolgens een interessante vraag over het uitvoeren van wat interview werkzaamheden. Verdeurie. Afijn, ik zal er morgen maar eens even achteraan gaan. Hebben we in april misschien wel kaas op de bammetjes :P

Oja, of Sam me ook gemist had, mailde Moeder Muis... nou.... hahahahahahaahhaha... dacht het niet. Hij kwam al aanlopen met m'n agenda. Of ik niet nodig weer eens iets moest plannen. Kon z'n juf van school um wel weer even uitlaten. Ze waren op stap geweest. Lekker lopen én spelen met een ander hondje. Dat wil Sam elke dag wel! Muisman? Misschien wordt het tijd voor een Samira! Gezellig!Filmpje made by Sharon.

1 opmerking:

  1. Heerlijk, zo'n witte hond in die bagger! ;-)
    Maar genieten was het wel, zo te zien!
    Mijn dochter klust wat bij bij een honden-uitlaat-service: gaan ze met ca. 8 a 10 honden tegelijk lekker de duinen in!
    Ga jou nog maar eens lekker een daggie weg!

    BeantwoordenVerwijderen