Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 2 maart 2009

Liefde is...

Die Minimuis is me er eentje hoor. Heeft ze haar mooie 'I love Oma' rompertje aan, maar ondertussen poept ze gewoon naast het pampertje op m'n trui. 'Nou kan ie wel weer hè, kleine drol!' Achja, samenvallen van factoren zeggen ze dan; beetje dunne babypoep, beetje wrijven over het ruggetje en billetjes met een liefkozende omahand, klein beetje speling in de luier.... tja en het leed is geschied. Of gescheten eigenlijk, maar dat klinkt weer zo grof voor zo'n ontzettend klein en fijn wezentje, dus dat zeggen we maar niet.

Anyway, zo na een week vind ik het formaat van minimuis een stuk beter. De kleinheid went snel zeg maar, das mooi, want begin mei moet ik wel in actie komen als oppasmuis. Hmmmmm.... ik zal eens even een boek opzoeken wat babietje van een week of tien allemaal kan... tekenen, scrabble, fietsen.... ghehgheh geintje... maaruhhh vast wel lekker tegen oma aanhangen! Heb ik nou al zin in.

4 opmerkingen:

 1. Het minimuisje zit "gescheten "met zo'n oppas oma !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo heb ik ooit 't boek 'oei ik groei' in mijn bezit gehad... Vreselijk angstaanjagend boek; volgens mij alleen bedoeld voor ouders van extreem snel ontwikkelende kinderen...

  Maar scrabbelen moeten toch wel kunnen met tien weken lijkt me... Misschien zelfs al voorzichtig 'n beginnetje maken met cryptogrammen tegen die tijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt echt genieten, Omamuis. Tegen die tijd kun je ook vast wel de luier poepproof aanleggen, maar ik weet het hoor, die billetjes zijn gewoon te klein voor die pampers. Maar over een paar weken past dat allemaal een stuk beter :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grabbelen met de vingertjes, lachen, kirrende geluidjes maken, onverwachts plassen, bl, bl. bl zeggen....ach zo'n kind kan zoveel. Was ik alvast maar opa. Maar mijn kids willen niet. Is daar een mooi kruidendrankje voor, Mama Muis. U weet nog al veel....een kleine hint misschien?

  BeantwoordenVerwijderen