Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 3 maart 2009

Van houtskool ga je gaten graven..

Vanmorgen zag ik warempel een heel klein lichtgroen kopje boven de grond uitsteken. Na lang wachten gaat er nu eindelijk toch leven komen in de bak met ananaskerszaadjes (zie logje 19 feb, label tuin). Super! Ik zag nog meer boven de grond uitkomen trouwens, maar daar was ik minder blij mee. Het was de achterkant van Sam.

'Ik heb slecht nieuws en goed nieuws', zei ik tegen Muisman. 'Sam wilde binnendoor naar China, maar het goede nieuws is, dat ik hem op tijd bij z'n kladden had'. Tjonge, had het beest zomaar een krater gegraven in het grasveld. Nu heeft de tuin mollehopen en Samgaten. Tsss.. Kon er ook nog wel bij.

Ik had namelijk een uurtje ervoor nog met de dierenartsassistente gebeld. 'Mijn hond heeft verkoold hout uit de vuurkorf opgegeten, is dat erg?' 'Hoe heet de hond?', zei de assistente. 'Sam', zei ik. 'Ahh DIE Sam', zei ze. Tja, die uitspraak zullen we maar positief duiden, want deze assistente had um nog nooit gezien volgens mij.. Wereldberoemd in Groningen ons witje! Anyway, het kon geen kwaad...

3 opmerkingen:

 1. Een huisdier als stofzuiger en boormachine. Daar betaal je bij de gamma nog een behoorlijk bedrag voor.

  Graaft Mol nooit gaten trouwens? Wat is dat voor een mol dan? Een gepensioneerde?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopen en gaten: een tuin met reliëf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Houtskool gegeten....? pas op met open vuur hé!

  BeantwoordenVerwijderen