Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 6 april 2009

Postjaardagpost


Dank voor alle felicitaties! Kan ik er tot mijn volgende jaardag wel weer tegenaan eej. Leuke kadootjes gehad en veel gezelligheid. Wat wil een muis nog meer.

Minimuis kwam aan met een investering voor de toekomst. Of ik me even wilde inlezen, vroeg ze me tussen het drinken en slapen door en drukte me een schattig boekje in de handen. 'Waar oma's goed voor zijn! heet het. Nou, ik denk dat ik een end kom. Oma's zijn puik als speelkamaraadje, beschermengel, thermometer, leunstoel, danslerares (uhhhhmm), geheimenbewaarster, chatvriendin en nog veel meer... Moet je het boekje maar even lezen. Bij elke rol staat een hele grappige tekening! (Zie je dat trouwens? Knuistjes voor de oogjes. Ze wilde zeker niet op de foto die Minimuis, misschien een beetje verlegen? :P)

Nu heb ik vier maagdelijke bladzijdes in mijn agenda. Ga ik vullen met klussen aan het huis en in de tuin. Over de tuin gesproken. Er staan inmiddels ook aardbeiplantjes en sjalotjes met de voetjes in de aarde. Deze week moet in even naar een tuincentrum voor wat zaaigrond, want er staat ook een rondje voorzaaien op het programma!

4 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen dat je zo 'post'geniet van je postjaardag! Heerlijk minimuisje, wordt genieten als speelkamaraadje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lekker blijven nagenieten, MamaMuis, vooral van miniminimuisje, want voor je het weet zijn ze maxi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. u bent een actieve oma, mevrouw muis. Zaaien, voorzaaien, in de aarde wroeten, oogsten, kleinkind krijgen. Het is alles niet niks. Groetjes aan minimuis. Ik sta helemaal versteld van het verschil tussen twee minimuis-voorpootjes en twee volwassen muizenhanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een echte VIP die kleine ,weet precies wanneer er een camera in de buurt is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen