Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 19 april 2009

Goh, had ik ook nog...

'Ojaaahhh', dacht ik, 'is ook zo', en viste een boek uit de kast. Wonderlijk. Helemaal vergeten dat ik dit exemplaar bezat;'De kruidenbijbel'. Klinkt als een zware pil met droge kost, maar niks is minder waar. Korte tekst met relevante info, leuke tekeningen, wat receptjes en andere toepassingen, gewoon lollig voor de heb en goed te gebruiken zeg maar. Tja, je bent soms rijker dan je denkt. Eigenlijk ben je meestal rijker dan je denkt, maar dat is ook zo'n open deur, dus laat ik daar de zondagavond maar niet mee afsluiten. (rip)

Heul veul gezaaid dit weekend. Boontjes, mais, kool, komkommer, augurk, courgette. De kas staat vol! Morgen zal ik eens wat fotootjes maken van de stand van zaken in de tuin. kun je meteen m'n basilicumkereltjes zien. Die heb ik verspeend. Beetje vroeg zei een kenner, maar ik kon de impuls niet weerstaan vandaag! Als het mis gaat zal ik niet gaan lopen zeiken (dat mag ik best zeggen op mijn eigen blog hoor). Dus.

Morgen verder, hoop ik weer wat meer mobiel te zijn, want ik liep vandaag als een aangeschoten eend door het huis te strompelen. ruggetje eej, maar oud nieuws voor deze muis (al wil je natuurlijk soms wel even je leed delen hè :P)

3 opmerkingen:

 1. Whahaha wat leuk dat hergebruik van hondenhaar!
  En tja ik ken nog wel een goed adres voor ruggen.
  Raad je een lekker infraroodsauna aan.
  En hoe is het nu met je klavieren? Volgens Juan zet ik dagelijks het kaasmes in een ervan.
  Ben wel benieuwd welke kip of haan op het muizenerf komt..

  Min

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je over een tijdje kunt oogsten en véél te veel hebt levert deze verkreukelde rug je misschien wel een "rode rug " op

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, hier ben ik aan het goede adres. Mama M. Veel sterkte met je rug hoor. Het moet akelig zijn voor een doenster om zo beperkt te worden. Tijgerbalsem en als dat niet helpt dan wil die kruidenbijbel misschien wel uitkomst bieden.

  BeantwoordenVerwijderen