Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 26 april 2009

Touwtje springer, maar dan anders

De boomstronken vlogen ons om de oren vandaag. Het is maar goed dat er zoveel spinazie in de tuin staat. Kunnen de spieren bijtanken.

Anyway, eindelijk even de rust om een bijzonder leuk verjaarscadeau te monteren. Nouja, IK vind het leuk. Het is nog maar de vraag wat Sam er van vindt, want die is als het ware onlosmakelijk verbonden met de gift. Al moet ik deze uitspraak meteen even wat bijstellen, want de clou is juist dat hij wel vast zit, maar niet ten koste van alles. Van mij bijvoorbeeld.

Wat het is? Een springer.

Monteer je aan de fiets en dan kun je samen met je doggie op pad. Kun je beide handjes aan het stuur houden. En als het beest dan iets ziet waar ie hoe dan ook achteraan wil.... nou dat breekt het plastic onderdeel (als het goed is) af en blijft de fiets overeind.... tenminste dat is het idee... tijd zal het leren eej.

Sam denkt: 'Heb ik weer'.

Update: de eerste testrit verliep prima! Ik ga nog wel ff achter een ander tuigje aan, met een aanhechting op de rug, is beter.

2 opmerkingen:

  1. Met die hond van jullie kun je echt alle kanten uit he? Nu graag een foto van Sam in volle galop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dapper hoor , ik blijf het eng vinden om een hond aan de fiets mee te nemen .Voordeel is wel dat je niet in de grote stad woont daar vind ik het ronduit gevaarlijk omdat je zoveel niet zelf in de hand hebt .

    BeantwoordenVerwijderen