Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 3 april 2009

Trek maar aan het touwtje... variant 2

Trek maar aan het touwtje was de titel van een blogje van een paar dagen geleden. Ging over Sam en de muis die ik uit z’n bakkes haalde. Maar het kan erger hoor. Vandaag mocht ik aan een koortje aan de achterkant trekken. Er hing een mooi drolletje aan Sam, maar het ding wilde niet vallen. Kwam door het naaigaren dat zich vermengd had met de overige afvalstoffen. Tis een enthousiast textielsnuiver die hond van ons, dan krijg je dat ennuh... het lichaam moet zich toch weer ontdoen van die lichaamsvreemde materie eej. Anyway, het zag er best wel vrolijk uit,zo'n wapperend klompje aan een geel hengseltje, maar Sam werd helemaal gek en wrong zich in allerlei bochten om zich van het ongewenste aanhangsel te verlossen. Lukte niet.. Tja, was ik de klos! :P

8 opmerkingen:

 1. Oh, dat heb ik ook eens gehad. Jaren geleden, met King, mijn toenmalige hond. Had een softbal stukgekauwd en de draadjes zag ik uit zijn achterste komen bij een strandwandeling. Had toen net verkering en keek manlief smekend aan. Die heeft met een snickerpapiertje de draadjes verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pffff... Sterkt mij in mijn twijfels: GEEN hond hier!

  OT: ik had gepost bij je vorige log maar is niet aangekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Libra: nee, niks gezien en ook niks weggehaald ofzo. Een enkele keer gebeurd dat... don't ask why...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja komt me zeer bekend voor haha, hoort erbij he. Ik heb je ook even gelinkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha veel centjes, thanx
  en libra ik bedoel natuurlijk... een enkele keer gebeurT dat :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die hond wil gewoon dat je de draadjes aan elkaar vastknoopt.
  En soms zegt het reactieding inderdaad dat de reactie niet geplaatst kon worden en de tweede (of derde) poging lukt dan wel.

  Min met laptop

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was te verwachten na al die slingertoestanden in het eksterhuis , het beest heeft zo zijn eigen manier om slingers te maken

  BeantwoordenVerwijderen