Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 2 april 2009

Nu even niet

'Ik kom vanmorgen al vroeg hoor', zei ik tegen de mama van Minimuis, 'dan kan ik even bij het badritueel zijn'. Als muts uhh muis van de oude stempel was ik namelijk in de veronderstelling dat baby's nog elke dag te water moeten worden gelaten zeg maar. Blijkt dat helemaal niet zo te zijn! Slecht voor de weerstand en het huidje (te droog). Ja, dat had ik zelf eigenlijk ook wel kunnen bedenken.

Anyway, ik had geluk, Minimuis was wel weer toe aan een badderdagje. JA, HAD JE GEDACHT! De kleine trol sliep na haar ontbijtje zo intens, dat het gewoon wreed was om haar wakker te maken. Heeft ze uiteindelijk wel een uur bij me liggen knorren terwijl de mama en ik babbelden en koffie dronken. En daarna gingen we een draagzak kopen met de schone slaapster. Pas toen ik tegen enen weer naar huis ging deed ze één oogje open.... 'Oma!', soeselde de vijf weken jonge kikker slaperig, 'je gaat toch nog niet weg?'

Tsss Minimuis, zo kan ie wel weer eej!

2 opmerkingen:

  1. Nu begrijp ik waarom in de verpleeghuizen de ouderen óók maar één keer per week mogen badderen ..... gelijke (pampers) monniken gelijke kappen ;-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk stukje. En tijdbesparend. Ik ga voortaan nog maar 1 keer per week in bad. Als dat goed gaat maak ik er 1x per 14 dagen van.

    BeantwoordenVerwijderen