Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 29 april 2009

Tring en nog eens Tring

Tring!

Hallo, met Muis,

Dag, spreek ik met mevrouw Miep Muis? JA? U spreekt met een -ook maar centjes aan het verdienen- Mutsje van EON

(verdeurie, ik dacht dat het de containerman was.... zucht...) JA?

U hebt ooit meegedaan aan een prijsvraag en u zit bij de laatste honderd. Kunt U een droomreis winnen. Wou ik even zeggen.

Ah, ok, nou leuk!

Mag ik u wat vragen?

uhh... nou, zeg het maar dan

Vindt u ook niet dat Essent er een zootje van maakt, met dat fusie gedoe en dat niemand meer weet waar ie aan toe is? En vindt u niet dat het tijd wordt om zelf in actie te komen en over te stappen naar een ander? Naar ons bijvoorbeeld? (einde voorleeskaartje)

Nee hoor (sodeknetter, wat een onsympathieke manier van klantenwerving)

Oh, uhhh.... nou.... fijne dag nog.

Jij ook. (Kan ik die droomreis wel op mijn buik schrijven denk ik).

Tring!

JA met Muis?

Met de containerman, ik kom er aan hoor!

HIEHAAAAAHHH!

4 opmerkingen:

 1. Muis, daar heb jij helemaal geen tijd voor - voor zo'n droomreis. Bovendien is het veel leuker om daar alleen over te blijven dromen, anders is het geen droomreis meer, snap je ? Bovendien kunnen die plantjes muis helemaal niet missen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, gelukkig maar dat 't mutsje gevolgd werd door de containerman, want wat zíjn ze irritant, die stameldames... (Wanneer je ze van repliek dient gaan ze zo charmant stotteren immers...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Briljant... wat is het toch leuk om dit soort gesprekjes al badinerend weer te geven. Eigen schuld, moeten ze maar niet zo agressief werven. Hier in la ' Belchique' kenne se dr ook wat van. Stelletje Vlaamse dwergen.

  Ma Muis, je zou eens een kijkje moeten nemen in de kruidentuin van de abdij van Postel, België. Geweldig. Ik schreef er vandaag een logje over maar er is ook een website. Inspirerend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke telefoontjes krijg je. Vooral de verkooptechnieken van de energieleveranciers leveren veel stof tot logjes op. Je moet wel heel slim zijn om er niet in te trappen.

  BeantwoordenVerwijderen