Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 28 april 2009

Wachten

Er zijn mensen die kunnen verwachten zonder te wachten zal ik maar zeggen. Dat is een gave. Ze doen hun eigen ding, vergeten min of meer wat komen gaat en plop... daar komt of gebeurt opeens hetgeen wat in het verschiet lag. Een efficiënte manier om met je energie om te gaan.

Ik bezit de gave niet. Vanmorgen hield ik dan ook al rekening met het feit dat de container voor bouw en sloopafval vanmiddag ging komen. Soms is er een wijziging in de plannen, kan toch? Afijn bij elke vrachtauto spitste ik mijn oren, ik zette geen koptelefoon op om de bel niet te missen, bleef thuis, en om vier uur... hij kon nu toch elk moment komen toch?.... ging ik razendsnel naar de wc. Stel je voor dat..

Anyway, hij kwam niet, mijn felbegeerde containertje... kan ik morgen eerst bellen en dan weer.... wachten. Tjonge wat ben ik jaloers op mensen met de gave!

Even iets anders. Had ik net (in een reactie) hoog opgegeven van Sam z'n zelfreinigend vermogen, komt ie met zo'n ondefinieerbare 'tussen de oren-spot' thuis. Ook iets om naar uit te kijken: of het uit zichzelf wegtrekt. Geen porum. Laat eens zien aan de mensen Sam!

update uurtje later: tsss.. weg vlek.. echt wel zelfreinigend :P

4 opmerkingen:

 1. Das vervelend als je zit te wachten.
  En het was voor vandaag afgesproken???
  Dan had ik al lang aan de telefoon gehangen,voor dat hun werktijd afgelopen is!!
  Wachten is zooooooo verschrikkelijk, enne....ik krijg ook niks gedaan dan!!!
  Mopper maar eens flink morgen!!!

  Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sam showt ons de resten van een modderpoel.
  En als zand opdroogt valt het vanzelf.
  Ik had zolang niet kunnen wachten hoor.

  Min

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha.... humor met een ondertoon: die vlek verdwijnt dus toch... zo zal ook die container wel komen joh....;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu vraag ik me toch af, wat was dat dan voor vlek?????
  Tjemig, lulig hè, als je iets verwacht en het dan niet komt....grrrr....ik kan me daar héél boos over makem\n, niet dat het helpt......
  Groetjes en knuffie voor Sam.

  BeantwoordenVerwijderen