Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 27 april 2009

Met vrachtladingen


'Is het toch een Duitse Herder', grapte Muisman en wees naar Sam die zich lekker in een kuil genesteld had na een flinke graafexercitie. Eerst stond er een stukje heg met een wortel die een boom van 10 meter hoog niet zou misstaan. Maar na wat scheppen, zweten en lieren gaf het kreng zich gewonnen en kon Sam het karwei afmaken naar zijn eigen zin.

Morgen komt er een container om het allerlaatste zwerf en bouwafval af te voeren. Zo'n metalen bak waar ruim drie kuub in past is echt helemaal het einde! Drie weken heb ik nu om goed puin te sorteren van echte baggerzooi. Waarom we niet al het puin weghalen? Nou... dan zijn we wel een containertje of zes verder (als het niet meer is) en dat niet alleen, ook heul veul centjes!

Anyway, ik wil toch ook heel graag een stukje 'Le Roy' tuin aanleggen, met stenen dus en met planten die goed tegen schaduw kunnen. Maar dat had ik al eens geroepen (hier). En dan heb je er heul veul nodig.... Ennuh... je moet toch wat met je nieuwe werkhandschoentjes!

7 opmerkingen:

 1. Whahahaha! Heerlijk bijgelezen!
  Hier heeft het ondertussen al geregend!

  Min

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klopt helemaal Mama Muis !!De tomaatjes gaan natuurlijk rotten en barsten dan open. Zodoende komt het zaad eruit. En als de grond maar vochtig is, kiemen ze in het voorjaar weer. Als je op de foto klikt, kun je het iets beter zien.
  Ik dacht dat ik ergens gezien had, dat jij ook een kasje hebt ???

  Misschien zal het buiten ook wel gaan, maar dan word het laat in het seizoen, en worden de tomaatjes waarschijnlijk niet meer rijp.
  En ja........dan sijn se nie so lekker he!!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je toch altijd "bezig"! :-)
  Het enige wat hier "gezaaid" wordt is een roze tapijt van neerdalende blaadjes van de Japanse Kers. Prachtig als die in bloei staat, maar de ZOOI die je ervan hebt...!

  Hoe doet Sam dat eigenlijk? Zo mooi hagelwit blijven terwijl ie maar wat aan baggert???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sam is in hoge mate zelfreinigend Libra :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een zelfreinigende hond :-)

  Heb je nog wat tips van schaduwminnende planten? Het Hasseltse koertje ligt grotendeels in die schaduw. Dus een tipje is welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hergebruik past natuurlijk ook beter bij consuminderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen