Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 1 mei 2009

Brick by brick


Dit moet er nog gebeuren in deze hoek van de schaduwtuin. Iemand zei eens; 'Het lijkt wel de opslagplaats van gemeentewerken. Hoezo!

En onder al dit lieflijke groen in de andere hoek, ligt ook een berg puin. Er heeft zich hier al iets van een biotoopje ontwikkeld. Het is niet zo leuk om dat te moeten vernielen. Zo heb ik al per ongeluk een klein muizennest verstoord. Lagen er opeens 4 kleine piepende grijze wurmpjes in het zand. Ik heb ze bij elkaar gelegd afgeschermd voor katten. Hoop dat de mama nog komt terug komt, maar ik heb er een hard hoofd in.

Afijn, ga ik maar gauw aan de slag. Latur

(update: muisjes zijn weg. Ik wil graag een happy ending. Geen sporen van bruut geweld, geen muizendelen, De plek leek onberoerd, niks verschoven.... zouden ze dan toch opgehaald zijn door de mama?)

(update 2: gedachte: owwww... maar waar zijn ze nu dan... een meter verderop?)

2 opmerkingen:

  1. jullie hebben al heel wat werk verzet.al lijkt het er op dat er nog een stuk of drie containers nodig zijn.nou ja stroomt er ook weer iets in de gemeente kas. trouwens Sam verveelt zich ook niet zo te zien.gr: ootmarsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alweer oma geworden van, dit keer , twee minimuisjes?

    BeantwoordenVerwijderen