Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 26 mei 2009

Druk dorp en zo

Ik wist niet dat we in zo'n druk dorp woonden. Pas als je er doorheen fietst merk je hoeveel auto's er rondrijden. En er leven ook best veel hondjes. Dat krijg je dan weer in de gaten als je met Sam aan het wieleren bent. Is nog uitkijken, want als er iets is wat hij weet te waarderen, dan is het een andere blaffer. Wil ie best wel even voor van z'n route afwijken. Ik niet. Dus dan hebben we frictie. We gaan nu elke dag maar even, kan ie een beetje wennen.

Net op schade-inspectie in de tuin geweest. Het valt geloof ik mee, de hoeveelheid gesneuvelde plantjes door de harde wind en regen. Zelfs wat hagel geloof ik. Hier en daar ligt er wat plat, maar misschien kruipen die jongens ook wel weer overeind. Gisteren nog een zestal stokken geplaatst in tipi-vorm, zal ik maar zeggen. Bij elke stok staan 2 plantjes. Drie stokken zijn voor de komkommers en drie voor de augurken. Als de plantjes groter worden, ga ik ze opbinden. Het is een experiment, ze moeten naar boven groeien wegens ruimtegebrek. Verticale oogst dus. Lijkt me geinig als het lukt.

Anyway, ga straks eens wat doen voor de kost. Zie jullie morgen.

3 opmerkingen:

 1. Als ze niet verhagelt zijn, zou het moeten lukken!!
  Hier valt het er ook weer met bakken uit.........m'n plantjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  werk ze !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is hier nog droog, maar wel heel grijs.
  En gisteren was het net hoog zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier valt de schade ook mee. Fietsen met mijn viervoeter gaat alleen als hij al een beetje moe is ;)

  BeantwoordenVerwijderen