Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 27 mei 2009

babyles voor dummies...

De regen van de afgelopen tijd heeft goed gedaan. De meeste planten laten nu toch wel wat extra groei zien. Fiere maismannetjes, bonenplantjes die uitdijen, dat wordt nog wat. Helaas zijn er ook wat magere sprieten die hun kans schoon zien. Als ik niet uitkijk heb ik luxe graspaden tussen de bedden. Dussuhhh.... weet je meteen wat mijn plannen zijn voor dit weekend.

Morgen is een bijzondere dag. Dan ga ik voor het eerst oppassen op Minimuis. Van een belangrijk documentje met de naam 'triple-M', heb ik al een printje gemaakt. Het is de Mini Muis Manual, oftewel een gebruiksaanwijzing voor kleine mensjes van een paar maanden oud. Tja, Ik kan me niet heugen voor een baby'tje gezorgd te hebben, dus zo'n handleiding vind ik heel erg fijn. Sterker nog, ik heb er speciaal om gevraagd. 'Zet alles van belang maar even op schrift hoor!', zei ik. En zo geschiedde.

Anyway, je hoort er nog wel van ennuh... dan ga ik me nu maar weer even voorbereiden op het verdienen van centjes. Tot latur maar weer!

7 opmerkingen:

 1. Leuk...hoe oud is minimuis nou??

  Ik heb zondag nog mogen oppassen,op ons jongste kleinkind. Ze is vandaag precies 8 weken.Haar 2 grote broers kwamen natuurlijk ook mee, kattekwaad uithalen. Boefjes zijn het , maar wel heeeeel erg lief!!
  Veel plezier morgen op je Oma/Kleinkind dag!!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ongeveer 3 maand is ze... 8 weken....pfewww, das wel heel klein nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier vandaag met je kleine kleindochter! Ik vind 3 maanden ook nog erg klein ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel Henderijn (en jij ook trouwens Thea)! Het is ook klein hoor! Maar toch... net ff wat meer body en lichaamsbeheersing... een paar weekjes doet veel dat eerste jaar :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg al een tijdje steeds foutmeldingen waardoor ik geen reacties kan plaatsen .... ik hoop dat het deze keer lukt om je veel plezier te wensen met het oppassen .....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat was je eigen Rietepietz die het blijft proberen , dit keer dan maar zonder profiel lukte het anonniem ineens nét voor de pechduivel weer toesloeg ....zucht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je wel Riet... Drommels, zie ik nou goed dat je een volger bent geworden? Wat leuk! Maar dat reageren... er zijn meer mensen met problemen. echt géén idee hoe dat kan. Stom hoor!

  BeantwoordenVerwijderen