Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 28 mei 2009

Oppassen!

Zo, was ik weer. Ging goed hoor. Minimuis en ik hebben ons kranig geweerd. Nouja, eerst was ze niet zo gezellig eigenlijk. Sliep ze, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, drie uur lang als een os! Dan is de halve dag al weg natuurlijk!

Anyway, na de lunch gingen we met z'n allen op stap. Sam draaide een drolletje en ik ruimde het op in een zakje. Wat denk je.. nergens een prullebak te bekennen. Zucht, lekkere handbagage heb je dan.. Maar dit terzijde.

Na de wandeling deed Minimuis even een longfunctie-test. Ze had alweer honger moet je weten, dan krijg je dat. Nou, niks mis met die twee luchtzakjes van haar hoor. Gelukkig konden we daarna lekker even spelen. Lagen we gezellig samen op de grond. Uhmmm, ik lag, Minimuis spartelde. Kan je wel zien aan de foto! Lekker vaag weer.

'Oma, zal ik je voorlezen uit m'n boek?' vroeg die kleine trol. Dat vond ik nou nog eens een goed plan. 'Graag!', riep ik en maakte ondertussen wat kiekjes. 'Omaaaaah! let je wel een beetje op!', zei Minimuis en keek me bestraffend aan.

Tssss, tuurlijk wel... 'Het ging over uhh.. nou... er was een haas ofzo... Pff, lees maar gewoon door Minimuis!' Nou en toen begon ze een partij voor te lezen!! Heel geconcentreerd, kun je wel zien....


Leuk hè!

7 opmerkingen:

 1. Wat een hummeltje! En nu al een boekenwurm, dat kan niet anders dan een intelligent muisje worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje! En nu al net zo ondernemnd als dr oma. Tsssk.. boekjes lezen! Knap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een dotje,ze lijkt op d'r Oma !!!
  Gezellig dat voorlezen.Was het zo'n knisperboekje,die zijn helemaal leuk!!
  2 of 3 maanden, jaaaaaaaa das een wereld van verschil! Maar ze worden van zelf ouder, daar hoeven wij niks voor te doen.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk kindje!

  Haha, een longfunctietest!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jaaaahhhh een poepie, hè mensen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooohhhhhhhhh wat een prachtige, schattige minimuis!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hélemaal zoals het hoort oma muis , je minimuisje is een plaatje .Ik ga weer het gevecht aan met een reactie plaatsen wat dus wéér mislukt . Dan maar weer anoniem proberen al is rietepietz natuurlijk niét anoniem aanwezig !!!!

  BeantwoordenVerwijderen