Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 2 mei 2009

Vol


Hij zit inmiddels lekker vol, de container. De brokstukken komen net niet boven de rand uit, zoals afgesproken met de meneer van bouw en sloop. Maandag zal ik de mensen bellen dat ze um kunnen komen halen. Normaal kost een afvalbak van zes kuub 310 euro. Wij hebben het ding voor 190. Moest er wel wat mis gaan eerst, maar dat mag van mij betreft op deze manier een volgende keer wel weer! :P Er ontstaat steeds meer ruimte in de tuin. Straks kan ik zomaar een keer beginnen met een kippenhokje.

Er staan al vijf kleine krielkuikens te trappelen van ongeduld. Ze heten Chabo's en wonen in het wonderschone Kraggenburg (als ik het goed onthouden heb). Het zijn Japannertjes. Ik heb natuurlijk een Hoe - Wat - Waar - Woordenboekje aangeschaft voor de meest elementaire zinnetjes. 'Hebt u goed geslapen' bijvoorbeeld, of 'Ik kan de eitjes niet vinden, heeft u een ook een tip' enzo wat henen. Tja, je moet er toch een beetje contact mee maken hè?(rip)

Anyway, nu gaan we eens lekker een vuurtje stoken en genieten van een maaltje! Tot morgen eej. Hij kan hoor Muisman!

5 opmerkingen:

 1. Even helemaal bijgelezen... Pfff... terwijl ik lag te luieren en te genieten van mijn vakantie, heb jij/hebben jullie flink gewerkt! Petje af hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Bustani, fijne vakantie gehad dus (luieren en genieten) Hier geen geluier, maar wel genoten hoor :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na gedane arbeid is het goed smikkelen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien houdt Sam de stenen goed in de gaten!
  Mooie kippetjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een SUPERschattige kipjes!! Die kuikentjes ook.. zo knuffelbaar!

  BeantwoordenVerwijderen