Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 10 juni 2009

Beetje minder mag wel.

Dat wordt nog wat de komende weken. Sam kwam vanmorgen al vrolijk aanstappen met z'n voetbal. 'Gaan we spelen?', vroeg ie. 'Dûhhh, wat denk je zelf', zei ik. Maar toen ik z'n favoriete speelobject af wilde pakken, zou de lummel het op een lopen zetten.

'NEEEEEEEEEEEEEEEEE', knalde het door de tuin (en het dorp.. en de provincie... en Duitsland ook wel in denk ik). Heel hard dus, maar dat was van schrik. Rennen is voorlopig uit den boze. Het beest heeft verdeurie pas eergisteren een plaat gekregen, moet er niet aan denken dat de zaak weer los schiet ofzo. Sam begreep de boodschap en bleef staan. Voorlopig moet ie maar aan de lijn, ook in de tuin....

Had ik het al gehad over m'n nieuwste aanwinst? Nee? Nou het is een stoomkoker! Kan ik heul gezond de fantastische groenteopbrengst uit de tuin mee bereiden! Stoom rulez!! Nog maar één keer gebruikt als ik de verkoper mag geloven en idd, daar ziet het apparaat wel naar uit. Keurig! In de winkel zijn ze tegen de 60 euro, maar ik heb hem op marktplaats gekocht voor 20 en dan komen daar de verzendkosten dus bij. Das wel consuminderig pluspuntje te noemen eej! Het plaatje is een rip.

10 opmerkingen:

 1. Leuk blog heb je, ik kom hier wel vaker even muizen;-)Veel plezier met de stomkoker, ben benieuwd of het ook bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Marmar! Dank. Jij bent into breien hè?
  Vind ik leuk. Ik kom snel 'ns ff even kijken. Ben ook benieuwd, heb geen ervaring met stoomkokers... misschien wordt het wel een stomkoker :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ideaal ding, zo'n stoomkoker. Die van ons staat op dit moment vooral in de kast, maar zeker toen Noah klein was heb ik 'm vaak gebruikt. Het eten blijft smaakvoller en daarbij kun je er gewoon bij weglopen terwijl je aan 't stomen bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nog een keer proberen. ik werd er net uit gegooid. ideaal, stomen, veel lekkerder en de vitaminen worden beter behouden. Zelf stoom ik in een gaatjespan, die precies op een gewone pan past, waar ik dan bijv de aardappels in kook. Ehhh...ben niet nieuwsgierig, maar wil wel graag weten wat er onderin zit :-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ik heet Martine, anders klinkt het zo anoniem;-) Ik houdt idd van breien, maar ook van honden en consuminderen, dus ik zit hier aan het goede adres.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom heb je hem nu eigenlijk in de kast staan Mijkeltje?
  Foei margrietje.. maaruhm , ik denk vis, het plaatje is een rip!
  Martine! yep, das minder anoniem idd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je raakt snel verknocht aan zón dier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik bedoel Sam niet de stomer

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yep :P, maar ik zou ook zo maar verknocht aan de stomer kunnen raken... de reacties hier zijn positief, Anoniempje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je komt wel "op stoom"met dit apparaat !
  En Sam aan "het lijntje houden "lijkt me veilig plan .

  BeantwoordenVerwijderen