Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 21 juni 2009

Behang rulezzzz! Maar soms moet je wat... :)

Ik zit hier verdeurie met een zonnebril op. Wat een licht! Een deel van de kamer, waarvan een aantal muren een schííííííííííítterend bordeaurood behangetje had, is nu definitief van kleur... uhhhhm.... verschoten. Kan ik wel gebruiken die term eigenlijk, omdat het nogal een verandering is hè, van donker naar licht.

Nou moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat de behangofiel in mij ook van kleur verschoot van m'n eigen onzalige idee dat er geschilderd moest worden. Ik vind papier op de muur namelijk echt helemaal het einde. Mooi, degelijk, dik, duur, licht glanzend Frans vinylbehang, je kunt me er midden in de nacht voor wakker maken. Echt waar. Niet verder vertellen hoor, maar ik heb zelfs een heel erg luxe muurvelletje op het toilet. Met een Franse lelie erop, prachtig oud groen en oranje achtig. Het is me trouwens wel gelukt de lelie er ondersteboven erin te plakken..... Tja, ff een black-outje eej. Afijn, nu kan ik met een gerust hart zeggen dat niemand zo'n behangetje heeft als ik. Ook niet zo'n toiletinterieur denk ik bij nader inzien, maar uhhh... ja hoor eens, ik vertel niet alles hoor. Waar het om gaat is dat ik blij ben met m'n verf-actie, ondanks het ter aarde bestellen van de oorspronkelijke wandbedekking.

Anyway, toen kreeg ik zomaar de geest. Dus ook maar de plintjes die al honderd jaar in de wacht staan (ook voor de achterkamer) in grondverf gezet. Een deel van de keuken gegrond, geschuurd en geplamuurd. Alles in het kader van 'd'r moeten zo langzamerhand 'ns wat dingen af gemaakt worden'.

Lekker hoor, al ben je druk, je krijgt er toch energie van. Dus morgen ga ik.... ach, dat vertel ik dan wel. Latur!!

3 opmerkingen:

  1. heel erg moedig. gr,ootmarsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog wel wat klussen voor je in de onderwaterwoning :-)))))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beam even wat energie deze kant op, ik moet ook nodig eens de kwast ter hand nemen.

    BeantwoordenVerwijderen